Göztepe’de yabancı sıkıntısı

Göztepe’de yabancı sıkıntısı

Kadrosunda büyük bir revizyona giden Göztepe, takımda düşünülmeyen Vleminckx, Leroy George ve Besara ile yollarını ayırmakta zorluk çekiyor.

PTT 1’inci Lig’de gençleştirme operasyonuna giderek geçen sezon verim alamadığı birçok futbolcuyla yollarını ayıran Göztepe, 3 yabancıyı gitmeleri konusunda bir türlü ikna edemedi.

Geçen sezonki yabancılarından Diarra, Maah ve Cleyton’la vedalaşıp Gosso’yu kadroda tutan Göztepe’de kulüp bulmaları istenen Vleminckx, Leroy George ve Besara henüz takım bulamadı. Kamp kadrosuna dahil edilmeyen ve Gümüldür’de takımdan ayrı, özel antrenör eşliğinde çalışan 3 futbolcunun yıllık maliyetinin 4 milyon TL’nin üzerinde olması yönetimi düşündürüyor.

Bu futbolculara çeşitli kulüplerden teklif geldiği ancak önerilen rakamların Göztepe’de kazandıklarından çok daha düşük olduğu için ayrılmaya yanaşmadıkları belirtildi.

Göztepe’de geçen sezon George 6, Vleminckx 4, Besara ise 1 kez ağları sarsmıştı. Gosso hariç tüm yabancılarını değiştirmeyi planlayan Göztepe, şimdiye kadar Elazığspor’dan Segbefia, Anorthosis’den Leo Schwechlen ve Bastia’dan geçen sezon Samsunspor’da kiralık oynayan Kone’yi kadrosuna dahil etti. Sarı kırmızılılarda yabancı bir golcü daha almak için arayış sürüyor.

Etiketler PTT 1. Lig Göztepe