Göztepe’den Umut hamlesi

Göztepe’den Umut hamlesi

Transferde atağa kalkan Göztepe, Osmanlıspor'da forma giyen genç golcü Umut Nayir'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Göztepe’de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Vartaş Elazığspor’dan Togolu orta saha oyuncusu Prince Segbegia ve Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Anorthosis Famagusa FC’den Fransız stoper Leo Schwechlen’i kadrosuna katan İzmir ekibi, Osmanlıspor’un genç golcüsü Umut Nayir’in de işini bitiriyor.

Yönetim, teknik direktör Okan Buruk’un transfear listesinde yer alan genç futbolcu için Osmanlıspor’la temasa geçti. Göztepe’nin Kulüple her konuda anlaşma sağladığı ve Umut’un 1 yıllığına kiralanacağı öğrenildi. Geçen sezonu Yeni Malatyaspor’da kiralık olarak geçiren Umut da transfer görüşmelerini doğruladı.

UMUT MESAJ GÖNDERDİ

Sarı-kırmızılı takıma transfer olduğu takdirde katkı sağlayacağına inandığını belirten 23 yaşındaki forvet oyuncusu, “Göztepe büyük bir camia. Orada önemli işlere imza atabilirim” dedi.

Futbola İstanbul’da Albayrakspor’da başlayan Umut Nayir, 2012’de Ankaragücü’nde profesyonel oldu. 2014-2015 sezonunda Osmanlıspor’a tranfer olan genç futbolcu, Süper Lig’de 7, PTT 1’inci Ligi’nde 35, 2’nci Lig’de de 52 maça çıkarak toplamda 37 gol kaydetti.

Bu aada İzmir temsilcisinin Umut’un yanı sıra Osmanlıspor’dan Galip Güzel, Ahmet Kesim, Caner Arıcı ve Bilal Aziz’le de temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.