Hazırlık maçına özel uçakla geldi

Hazırlık maçına özel uçakla geldi

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, sarı- kırmızılı ekibin hazırlık maçını izlemek için özel uçak kaldırdı.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, geçen sezon çıktığı PTT 1'inci lig de bu sezon şampiyonluk hesapları yapan sarı- kırmızılı ekibin hazırlık maçını izlemek için özel uçak kaldırdı.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir günlüğüne Erzurum'a gelen Başkan Sepil, teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde Palandöken Yaylası'nda hazırlanan takımının son durumunu gördü. Göztepe'nin 1461 Trabzon ile yaptığı ve 3-1 kazandığı hazırlık maçını izleyen Başkan Sepil, "Birinci ve ikinci kampı Palandöken'de yapmaktan mutluyuz. Bizim hedefimiz süper lige çıkmak. Süper ligde kalıcı olmak, Avrupa kupalarında oynamak" dedi.
 
Türk futbol tarihinin önemli köşetaşlarından, İzmir'in köklü takımlarından Göztepe'yi geçen yıl alan 'Genel Energy'in patronu Mehmet Sepil, ilk sezonun sonunda Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde Spor Toto 2'nci lig Kırmızı Grupta şampiyonluk ipini göğüsledi. Yeni sezonda PTT 1'inci ligde top koşturacak olan Göztepe, birinci ve ikinci dönem kamp çalışmaları için Palandöken Yaylasını tercih etti.
 
'FUTBOLCULARIN GÖZTEPE'Yİ TERCİH ETMESİ ŞAŞIRTMAMALI'

İlk yarıyı 1-0 yenik tamamlayan Sarı-kırmızılı takımın ikinci yarıda attığı 3 gol ile sahadan 3-1 galip ayrılmasıyla mutlu olan Sepil, daha sonra teknik direktör Diyadin ve yardımcıları ile bir araya geldi. Futbolcularla da görüşen Mehmet Sepil, şu değerlendirmeyi yaptı:
 
"Yönetici arkadaşlarla beraber bu güzel takımla bir gün beraber olacağız. Yeni sezona Erzurum'da birinci ve ikinci kampları yaptık. Çok iyi bir yer şeçtik. Erzurum'da çalışmaktan hem teknik ekip, hem futbolcular çok mutlu. Ben ilk defa kampı ziyarete geldim. Hazırlık maçında Göztepe'yi seyrettim. Ben 1 yıl önce Göztepe'ye geldiğimde başarılı olmak için altyapının şart olduğunu belirttim. Stat şart. Alt yapıyla ilgili ilk A takımın tesisini bitirdik. Daha yapmamız gereken çok şey var. Yavaş yavaş yapacağız . Başarılı olmanın başka yolu yok zaten. Götepe, çok büyük bir camia. Geçmiş yıllarda Göztepe'nin çok büyük başarıları var. Çok büyük bir seyirci kitlesi var. Dolayısıyla futbolcuların bizi tercih etmesi gayet doğal, şaşıracak birşey yok. Erzurum çok güzel, benim hakikaten çok sevdiğim bir şehir. Türkiye'de kayak turizminde çok önemli bir yeri var. Erzurum'da kamp yapmaktan çok mutluyuz. Önümüzdeki senelerde de Palandöken'i değerlendireceğiz gibi gözüküyor. İnşallah süper ligdeyken de Erzurum'da kamp yaparız. Bizim hedefimiz süper lige çıkmak. Süper ligde kalıcı olmak, Avrupa kupalarında oynamak."

Öte yandan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, dün geldiği Erzurum'dan yine özel uçakla ayrıldı. Göztepe ise bu gün son özel hazırlık maçını Gürcistan takımı Shukura Kobuleti ile oynayacak.