İbrahim Üzülmez umut aşıladı

İbrahim Üzülmez umut aşıladı

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Üzülmez, "Hep beraber Elazığspor'u en iyi yerlere getireceğiz" dedi.

Bordo-beyazlı ekip, 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına, göreve yeni  getirilen teknik direktör Üzülmez yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı  çalışmayla devam etti.
 
Üzülmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, hem karakter anlamında hem  de yetenek anlamında iyi bir takıma sahip olduklarını söyledi.
 
Eksikliklerini gidererek Vartaş Elazığspor'u iyi yerlere  getireceklerini ifade eden Üzülmez, "Başarıya aç bir insanım, dolayısıyla bunu da  oyuncularıma anlattım. Elazığspor'un hedefi zirve olacaktır. Bu yolda üstümüze  düşen görev neyse yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.
 
Takımını yeni yeni tanımaya başladığını belirten Üzülmez, şöyle devam  etti: "Bundan önceki maçlarda yapılan hataları oyuncularımıza göstermeye  çalışıyoruz.  Burada birinci görevimiz takımın saha içindeki mücadele gücünü  artırmamız gerekiyor. Zaten olmazsa başarılı olma şansımız yok. Bir de ekip  ruhunu ortaya çıkarmamız gerekiyor. Bunu oyuncularıma anlatıyorum. Eminim ki  onlar da kendilerine yakışan, kendi üstüne düşen görevi yerine getireceklerdir.  Hep beraber Elazığspor'u en iyi yerlere getireceğiz."