Kadın başkan adayı !

Kadın başkan adayı !

Türk Telekom Lig A’da zor günler geçiren Diyarbakırspor’a işkadını Cemiloğlu sahip çıktı.

Türk Telekom Lig A'da mücadele veren, ancak borçları nedeniyle zor durumda olan Diyarbakırspor’a işkadını Ferda Cemiloğlu sahip çıktı. Cemiloğlu “Diyarbakırspor’u Cemiloğlu ailesi kurdu. Şu anki halinden üzüntü duyduğum için Diyarbakırspor’a sahip çıkmak için geliyorum'' dedi.

Sezon başından beri yönetimsiz kalan Diyarbakırspor'da yönetiminin oluşması için yapılan görüşmelerden sonuç çıkmazken Irak’ta gıda ve inşaat sektöründe faliyet gösteren işkadını Ferda Cemiloğlu yeşil- kırmızılı ekibe sahip çıktı. Diyarbakırspor Kulübü Başkanlığı'na talip olduğunu olan Cemiloğlu, önümüzdeki çarşamba günü yapacağı görüşmelerden sonra yönetimini açıklayacağını söyledi. Cemiloğlu, “Diyarbakırspor, ‘Cemiloğlu’ ailesi tarafından kuruldu. Ancak şu anki halinden üzüntü duydum. Köklü bir geçmişi olan Diyarbakırspor’un sahipsiz kalmaması için tekrar Diyarbakırspor’a sahip çıkmak için geliyorum'' dedi.

Cemiloğlu, “Diyarbakır hepimizin. Yalnız başına birşey yapacağıma inanmıyorum. Hep birlikte yola çıkarsak başarabileceğimize inanıyorum. Herkesin yardımına, katkısına ihtiyacım var. Elimde sihirli değnek yok. Ancak riskleri sırtlayabilirim'' diye konuştu.

İşadamı İzzet Ceylan da Diyarbakırspor’a sahip çıkan Cemiloğlu’nun yanında olduğunu, her türlü desteği vereceğini söyledi.

Milliyet