Kayseri Erciyesspor'da hedef galibiyet

Kayseri Erciyesspor'da hedef galibiyet

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, ligin 12. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Timuçin Beyazıt, deplasmanda oynayacakları karşılaşmada hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Timuçin Beyazıt yönetiminde yapılan antrenmana futbolcular ısınma çalışması ile başladı. Futbolcular ardından kondisyon çalışması yaparak antrenmanı sürdürdü. Antrenmanda açıklama yapan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Timuçin Beyazıt, "Milli maç arasından sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Maçların hepsi zorlu. Ligdeki takımların hepsi iyi kalitede. Dolayısıyla bizim için maç fark etmiyor. Bizim açımızdan ligde şu anda en önemli olan Malatya maçı. Milli takım arasında gayet iyi çalıştık. Arkadaşlarımız iyi bir tempoyla antrenmanı sürdürdü. Şu anda çalışmalarımızda gayet iyi gidiyor. Oraya tabi galibiyet için gideceğiz. Ligde bulunduğumuz durum ligdeki her maçta galip gelmemiz durumunu doğuruyor. Elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.
 

İHA