Manisaspor’da 6 futbolcu serbest kaldı

Manisaspor’da 6 futbolcu serbest kaldı

Maddi sıkıntılar yaşayan Manisaspor'da paralarını alamayan 6 futbolcu serbest kaldı.

PTT 1. Lig’e dönen Manisaspor’da alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle 6 Mayıs’ta Futbol Federasyonu kanalıyla kulübe ihtar çeken Savaş, Nuri, Bahattin, Timur, Onur Sağlam ve Berk, ücretleri 1 aylık yasal sürede ödenmeyince serbest kalma hakkı kazandı.

Siyah beyazlılarda Başkan Abdullah Mergen, bu futbolculardan özellikle birçok kulübün takibinde olan golcü Bahattin’i satarak bonservis geliri elde etmeyi planlıyordu. Taner Taşkın’ın yerine teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Altıparmak ise, Onur dışındaki isimlerin mutlaka kadroda tutulması yönünde rapor vermişti.

Manisaspor’da sezon sonunda da Barbaros, sözleşmesini feshederek ayrılmış, sözleşmeleri biten Sercan, Ozan ve Erdi de alacakları için Futbol Federasyonu’nun yolunu tutmuştu. Ayrılma hakkı kazanan futbolcularla ilgili yorum yapmayan Başkan Abdullah Mergen, 18-25 Haziran’daki kongrede yönetimi güçlendirip yola devam edeceklerini söyleyerek, “Yeni yönetimde kulübe maddi katkı sağlayacak isimler olacak. Sponsorluklar için de önümüzdeki günlerde güçlü firmalarla anlaşmalar yapacağız” dedi.