Manisaspor’da bir garip ayrılık

Manisaspor’da bir garip ayrılık

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, şampiyonluk sevincisi Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e sarılarak kutlayan Barbaros'u takımdan gönderdi.

Mehmet Altıparmak ile anlaşarak teknik direktör sorununu çözen PTT 1’inci Ligi’nin yeni takımı Manisaspor’un Başkanı Abdullah Mergen, sözleşmeleri biten Erdi ve Sercan’la mukavelesi süren kaptan Barbaros’la yollarını ayırma kararı aldıklarını açıkladı.

Başkan Abdullah Mergen’in Barbaros’u, Sivas Belediyespor’la oynanan maçtan sonra şampiyonluk sevincini Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’le sarmaş dolaş olarak kutladığı için gönderme kararı aldığı iddia edildi.

Bu arada dış transfer çalışmalarına da başlayan siyah beyazlıların Mehmet Altıparmak’ın daha önce görev yaptığı Denizlispor ve Multigroup Alanyasporlu bazı futbolculara teklif götüreceği bildirildi. Altıparmak’ın listesinde Denizlispor’da sözleşmeleri sona eren Recep Niyaz, Kerem, Furkan, Dimov ve Genkov’ın yanı sıra mukaveleleri devam etmesine rağmen kulüpten ayrılmak isteyen Leandrinho, Cihan ve İsmail ile Multigroup Alanyaspor’un kalecisi Haydar, Özgür Çek ve Sinan Özkan’ın yer aldığı öğrenildi.

ORKUN ŞIKTAŞLI BAŞKAN ADAYI

Manisaspor’da haziran ayı sonlarında yapılması planlanan olağanüstü kongre öncesi Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Orkun Şıktaşlı’nın liste hazırlığı içinde olduğu öğrenildi. Başkan Abdullah Mergen’in yeniden aday olacağını açıklamasından sonra Mehmet Güzgülü, Servet Bedir, Hakan Kadayıfçılar, Hayati Dolman ve Cenk Ergün’ün ismileri gündeme gelirken Orkun Şıktaşlı’nın güçlü bir liste oluşturmak için aday olması beklenen kişilerle bir araya geleceği belirtildi. Spora yakınlığı ile bilinen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’le iyi ilişkiler içinde olan Şıktaşlı’nın önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklama yapacağı öğrenildi.