Metin Diyadin de çare olamadı

Metin Diyadin de çare olamadı

Büyükşehir Gaziantepspor'a teknik direktör Metin Diyadin de çare olamadı.

Büyükşehir Gaziantepspor'da takımın başında çıktığı 5 maçta 1 beraberlik, 1 galibiyet ve üst üste aldığı 3 mağlubiyetle kötü bir görüntü sergileyen Metin Diyadin şu anki görüntüsü itibariyle başarısız bir performans sergiledi.

Takıma geldiği ilk gün başkanlık makamında kendisi adına düzenlenen imza töreninde kadronun iyi yapıldığına ve emeklerinden dolayı Bülent Bölükbaşı ve Ali Güneş'e teşekkür eden Metin Diyadin sonraki haftalarda gelen başarısız sonuçlarla hem yönetimi hem de kadroyu oluşturan Bölükbaşı ve Güneş'i suçlaması büyük şaşkınlığa nenden oldu.

Fatura oyunculara kesildi

Son oynanan Ümraniyespor maçı öncesi yedek kulübesi, gönderilen oyuncuların yanı sıra sakat ve cezalıların da olmasıyla birlikte oldukça zayıfladı. Yasin Palaz, Ahmet Sabri Fener, İskender Alın ve son olarak da Damir'i devre arasını beklemeden gönderilmesi konusunda rapor veren Diyadin bu oyunculardan ligin bitimine iki hafta kala yararlanmak istemedi. Bunun bedelini özellikle son oynanan Ümraniyespor maçıyla ödeyen mavi-beyazlılarda teknik direktör Metin Diyadin ilerleyen haftalar öncesi güven vermedi.

En başarısız Metin Diyadin oldu

Büyükşehir Gaziantepspor'un teknik direktör Bülent Bölükbaşı'ndan boşalan teknik direktörlük görevi için getirdiği Metin Diyadin, diğer takımlardaki yapılan değişikliklere bakıldığında başarısız ve katkı sağlayamayan tek teknik adam oldu. Erkan Sözeri ile 8 maçta 16 puan toplayan Ümraniyespor müthiş bir çıkış yakalarken yine Bandırmaspor Feyyaz Uçar ile 6 maçta 9 puan, Şanlıurfaspor Kemal Kıılıç ile 3 maçta 7 puan, geçtiğimiz sezon Büyükşehir'i çalıştıran ve son olarak Elazığspor'un başına geçen Bayram Bektaş ise kısıtlı kadro yapısına rağmen takımıyla çıktığı 5 açta 8 puan topladı.

İşte değişiklik yapan teknik direktörlerin takımlarında ki performansı:

Ümraniyespor: Erkan Sözeri 8 maç 16 puan

Bandırmaspor: Feyyaz Uçar 6 maç 9 puan

Şanlıurfaspor: Kemal Kılıç 3 maç 7 puan

Elazığspor: Bayram Bektaş 5 Maç 8 puan

AMK Gazetesi