Metin Diyadin’den golcülere uyarı

Metin Diyadin’den golcülere uyarı

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, forvet oyuncularını kaçırdıkları gollerden sonra oyundan kopmamaları konusunda uyardı.

PTT 1’inci Ligi’nde evinde Adanaspor ile golsüz berabere kalarak zirvenin 5 puan gerisine düşen Göztepe’nin teknik direktörü Metin Diyadin forvet oyuncularını uyardı.

Özellikle son maçta iyi oynadıklarını belirten Metin Diyadin, haftalardır galip gelememenin moral bozukluğunu yaşadıklarını söyledi. Son maçlarda en az 4-5 net gol pozisyonuna girmelerine rağmen fırsatları değerlendiremediklerini vurgulayan Metin Diyadin, şöyle dedi:

“Kaçan goller oyuncuları demoralize ediyor. Özellikle hücumdaki futbolcuların daha dikkatli olmalarını istiyorum. Oyun olarak kesinlikle rakiplerden kat kat üstünüz. Bunu taraftarımız da görüyor. Karamsarlığa kapılacak bir durum yok, başarılı olacağız.”

Adanaspor maçında yeni transfer Cleyton’u yedek oturttuğu için eleştirilerle karşılaşan Metin Diyadin, Brezilyalı oyuncusunun henüz hazır olmadığını belirtti. Orta sahada da görev yapan Cleyton’un yaklaşık 1 aydır oynamadığını hatırlatan Diyadin, “Cleyton Vartaş Elazığspor’da yaşadığı sorunlar nedeniyle forma giyemedi. Bu hafta lige ara verilmesi işimize yarayacak. Takım hem fizik hem de moral olarak toparlanacak” diye konuştu. Diyadin, hakem hatalarından dolayı da canlarının çok yandığını sözlerine ekledi.

Öte yandan sarı kırmızılı takımın gözden çıkardığı yabancılar Nahir Besara ve Robert Maah’a talipler artıyor. Besara’yı eski takımı Hammarby’e göndermeye calışan Göztepe’nin Maah için de Azerbaycan ve Kazakistan’dan teklifler aldığı öğrenildi.