Olay transfer ile ilgili flaş açıklama !

Olay transfer ile ilgili flaş açıklama !

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Şimşek, "Senegal Milli Takım oyuncusu olan ve Norveç pasaportu taşıyan birisinin, yaşını olduğundan daha küçük göstermesi mümkün değil" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un futbol şube  sorumlusu Kerem Şimşek, Norveç'in Viking takımından transfer edilen 31 yaşındaki  El Hadji Makhtar Thioune'nin yaşının daha büyük olduğu şeklindeki haberlerin  asılsız olduğunu belirterek, "Senegal Milli Takım oyuncusu olan ve Norveç pasaportu taşıyan birisinin, yaşını olduğundan daha küçük göstermesi mümkün  değil" dedi.
 
Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, medyada Makhtar'ın yaşının  büyük olduğu yönündeki haberlere çok üzüldüğünü belirtti.
 
Makhtar'ın Senegal Milli Takımı oyuncusu olduğunu ve aynı zamanda  Norveç vatandaşı olduğunu anımsatan Şimşek, şöyle konuştu:"Senegal Milli Takım oyuncusu olan ve Norveç pasaportu taşıyan  birisinin yaşını olduğundan daha küçük göstermesi mümkün değil. Bir fotoğrafına  bakılarak yargılamak istiyorlar ama bir insan dış görünüşüyle veya fotoğrafıyla  yargılanamaz. Makhtar'a çok ayıp edildiğini düşünüyorum."
 
Şimşek, ayrıca Şanlıurfaspor'un kamp yaptığı otelin parasını ödemediği  şeklindeki haberin de gerçeği yansıtmadığını söyledi.
 
Birçok takımın kamptan 2 veya 3 gün sonra ücreti ödediğini belirten  Şimşek, "Biz kamp ücretimizi kampın bitmesinden 2 gün önce ödedik. Yani böyle bir  şey kesinlikle yok. Takım olarak da maddi bir sıkıntımız bulunmamaktadır"  ifadelerini kullandı.