Orduspor'un bileği bükülmüyor

Orduspor'un bileği bükülmüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor son 5 maçtaki performansıyla göz doldurdu.

PTT 1. Lig lideri Orduspor, ligde iç ve dış sahada oynadığı son 5 maçını kazandı. 

Bu sezon ligde ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken mor-beyazlı takım, dün Boluspor deplasmanından da galibiyetleayrılarak dış sahada kazanma geleneğini sürdürdü. Son 5 lig maçını kazanarak 15 puan toplama başarısı gösteren Karadeniz ekibi, 28 puanlaliderlik koltuğundaki yerini de perçinledi.

DEPLASMANDA YENİLGİSİZ

12 haftası geride kalan ligde bir haftayı maç yapmayarak geçiren Orduspor, oynadığı 6 deplasman maçında sahadan galibiyetle ayrıldı. Lige deplasmanda elde ettiği 4-0'lık Adanaspor galibiyetiyle başlayan mor-beyazlı takım, daha sonra dış sahada oynadığı Karşıyaka, Kahramanmaraşspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Denizlispor ve Boluspor maçlarında da sahadan galip ayrıldı. Orduspor, bu maçlarda 18 puantopladı.

TEK YENİLGİ

Karadeniz ekibi, ligde iç ve dış sahada oynadığı 11 maçta sadece 1 kez yenilgi yüzü görürken, diğer maçlarda ise 1 beraberlik, 9 galibiyet elde etti. Ligdeki tek yenilgisini 6'ncı haftada sahasında oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 1-0'lık sonuçla alan Orduspor, tek beraberliği de ligin 2'nci haftasında iç sahada oynadığı ve 0-0 sona eren Mersin İdmanyurdu maçında aldı.

EN AZ GOL YİYEN TAKIM

Mor-beyazlı takım, ligin de en az gol yiyen takımı. 11 maçta rakip filelere 20 gol gönderme başarısı gösteren Karadeniz ekibi, kalesinde ise 5 gol gördü.

Orduspor'un ligdeki deplasman maçları ve bu maçların skorları şöyle:

Adanaspor-Orduspor (0-4)
Karşıyaka-Orduspor (0-1)
Kahramanmaraşspor-Orduspor (2-3)
TKİ Tavşanlı Linyitspor-Orduspor (0-1)
Denizlispor-Orduspor (0-1)
Boluspor-Orduspor (1-2)