Özköylü: ''Hedefimiz büyük''

Özköylü: ''Hedefimiz büyük''

Özköylü, "İsmimiz ve hedefimiz büyük, bu yüzden diğer takımlara göre daha fazla zorlanıyoruz" dedi.

PTT 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik direktörü  Osman Özköylü, hedeflerinin büyük olduğunu, bu nedenle diğer takımlara göre daha  fazla zorlandıklarını söyledi.
 
Özköylü, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında,  takım üzerinde sezon başından bu yana baskı olduğunu aktararak, "Başkanımız  seçildiği gün, 'bu takım şampiyon olacak, bu takım Süper Lig'e çıkacak' diyerek  büyük bir hedef koydu" dedi.
 
Bu hedefe koşan bir antrenör olarak ekipteki yerini aldığını  vurgulayan Özköylü, şunları kaydetti: "İlk yarıda gösterdiğimiz performans istediğimiz seviyede olmadığı  için bazı sıkıntılar yaşadık. İlerleyen haftalarda da bu baskıyı üzerimizde  hissediyoruz. Dışarıdan da baskı var bize. Oynadığımız her takıma karşı çok daha  fazla mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Rakiplerimiz diğer maçlara göre bize  karşı daha farklı motive oluyorlar. İsmimiz ve hedefimiz büyük, bu yüzden diğer  takımlara göre daha fazla zorlanıyoruz. Bu anlamda sıkıntılarımız var."
 
Adana Demirspor'un son dönemde en başarılı takım olduğunu savunan  Özköylü, geçen haftaki maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un 9 kişi  kaldığını ancak istedikleri güzellikte oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade  etti.
 
Özköylü, yeni transferlerinin uyum sürecinde olduğunu belirterek,  "Hala hazırlanma aşamasında olan oyuncularımız var. 'Niye hazır olmayan oyuncu  alındı?' deniyor. Hazır olan oyuncusunu kim verir? Hazır olan Onur Akbay'ı aldık  ona da 300 bin lira bonservis bedeli verdik. Bu kulübün böyle paralar verme şansı  yok" değerlendirmesinde bulundu.
 
İç sahada 4 deplasmanda 2 mağlubiyet aldıklarını, ligin ilk yarısında  iç sahada daha fazla zorlandıklarını anlatan Özköylü, "Oyun sistemimizde 10-12  kilometre koşulmasından mutluluk duymayız. Benim takımım az koşacak, topla çok  oynayacak. 9 kilometre de koşsak maçı kazanmamız gerekir. 3. bölgede oynamak  isteyen bir takımız" diyerek sözlerini tamamladı.