Samsunspor'da galibiyet hasreti

Samsunspor'da galibiyet hasreti

Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, açıklamalarda bulundu.

Sportif direktör Zeren, "Ligde 5 haftadır galibiyetle tanışamadık. Önümüzdeki hafta sahamızda Denizlispor'u yenerek bu özleme son vermek istiyoruz" dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Ligde 5 haftadır galibiyetle tanışamadık. Önümüzdeki hafta sahamızda Denizlispor'u yenerek bu özleme son vermek istiyoruz." dedi.

Zeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Engin Korukır'ın istifasının ardından yeni teknik direktör arayışının sürdüğünü söyledi. Birkaç isimle görüştüklerini ifade eden Zeren, bu hafta içinde yeni teknik direktörü belirleyeceklerini belirtti.

Deplasmanda 2-1 yenildikleri Boluspor maçına da değinen Zeren, şöyle konuştu: "Boluspor karşısında beklediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Oyuncularımız maçın sonuna kadar dirençli mücadele etti ancak konsantrasyon eksikliği vardı. İstenilen oyunu sahaya yansıtamadık. Maçın başında yediğimiz gol takımı demoralize etti, bu nedenle zaman zaman hatalar yaptık. İstediğimiz oyunu ortaya koyamadığımız için de sahadan mağlup ayrıldık. Son dakikalar baskılı oynadık ama olmadı sadece penaltıdan tek gol bulabildik."

Takımın üzerindeki 4 haftadır gol atamama baskısının ortadan kalktığını vurgulayan Zeren, "Ancak 5 haftadır galibiyetle tanışamadık. Önümüzdeki hafta sahamızda Denizlispor'u yenerek bu özleme son vermek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.