Şanlıurfa deplasman galibiyeti peşinde

Şanlıurfa deplasman galibiyeti peşinde

Şanlıurfaspor, bu sezon deplasmanlarda henüz puan kazanamadı.

PTT 1. Lig'in 10. hafta mücadelesinde yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak Şanlıurfaspor, bu sezon deplasmanlarda henüz puan kazanamadı.

Rakip sahalarda çıktığı 4 maçı da kaybeden Şanlıurfa temsilcisi, ligin  tek namağlup ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında, deplasmandaki  kötü gidişata son vermeye çalışacak.
 
Şanlıurfaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feridun Geçgel, AA  muhabirine yaptığı açıklamada, 3 puan alarak deplasmandaki şanssızlığı kırmak  istediklerini söyledi.
 
Balıkesirspor mücadelesinde elde edilen 3 puanın, futbolculara moral  verdiğini ifade eden Geçgel, şunları kaydetti:
 
"Futbolcularımızı antrenmanlarda oldukça hırslı ve hevesli gördüm, bu  da benim galibiyet inancımı arttırıyor. Takımda kırmızı kart cezalısı Veli ve  Kubilay dışında eksik oyuncumuz yok. Ligde çok iyi durumda değiliz ama şampiyon  olmak istiyorsak bu maçtan 3 puanla dönmemiz lazım. Ligde üst sıralara  yükselmemiz için en az 3 maç arka arkaya kazanmamız lazım. Balıkesirspor maçında  takım 10 kişi kalmasına rağmen iyi mücadele ederek galip gelmesini başardı. Şimdi  Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sonra evimizde Yeni Malatyaspor maçını  kazanarak üst sıralara çıkmak istiyoruz."
 
Geçgel,  karşılaşmanın dostluk içinde geçmesini temenni etti.