Teknik direktörlük için 4 aday

Teknik direktörlük için 4 aday

Giresunspor başkanı Mustafa Bozbağ, teknik direktör adayları için açıklamalar yaptı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı  Mustafa Bozbağ, teknik direktör adayı olarak listelerinde Engin Korukır, Sefer  Yılmaz, İsmet Taşdemir ve Ümit Özat isimlerinin yer aldığını belirterek, bu  teknik adamlardan biriyle anlaşacaklarını söyledi.
 
Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelecek sezon üst sıralara  oynamayı hedeflediklerini, bunun için de idealist ve kendilerini başarıya  götürecek bir teknik direktörü takımın başına getirmeyi istediklerini belirtti.
 
Uzun süredir araştırma yaptıklarını, bir çok ismin gündemlerine  geldiğini dile getiren Bozbağ, şöyle devam etti:
 
"Yönetim olarak bu isimlerden dördünü listemize aldık. Engin Korukır,  Sefer Yılmaz, İsmet Taşdemir ve Ümit Özat isimlerini aday olarak belirledik.  Henüz kendileri ile görüşme yapmadık. Yarından itibaren görüşmelere başlayacağız.  Bu isimlerden Giresunspor'u hedeflerine ulaştırabileceğine inandığımız biriyle  anlaşmak istiyoruz. Hafta içinde yeni teknik direktörümüzün ismini kamuoyuyla  paylaşacağız."
 
İç transfer görüşmelerinin de devam ettiğini kaydeden Bozbağ, hafta  içinde tekliflerine olumlu yaklaşan oyuncularla sözleşme imzalayacaklarını dile  getirdi.
 
Kadroda tutmayı düşündükleri futbolculara tekliflerini sunduklarını ve  haber beklediklerini anlatan Mustafa Bozbağ, "Anlaştığımız oyuncularımızla hemen  sözleşme imzalayacağız. Sözleşme imzalamak istemeyenlerle de yollarımızı  ayıracağız. Umarım tüm futbolcularımızla yeniden anlaşma imzalarız" diye konuştu.