Uğur İnceman PTT 1. Lig'de !

Uğur İnceman PTT 1. Lig'de !

Hollanda'nın Roda takımında forma giyen Uğur İnceman'la anlaşma sağlayan Eskişehirspor, resmi imzayı attırdı.

PTT 1. Lig'de mücadele edecek olmasına rağmen Süper Lig ayarında bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Eskişehirspor, Beşiktaş'ın eski yıldızı Uğur İnceman ile anlaşma sağladı. Vali Hanefi Demirkol tesislerinde atılan 1 yıllık imza ile Uğur İnceman kırmızı-siyahlı formayı giyecek.
 
İmza töreninde konuşan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, bugün oldukça keyifli olduğunu söyledi. Günün hayırlı haberlerle başladığını aktaran Başkan Ünal, "Uğur, bizim çok istediğimiz bir oyuncu kardeşimizdi. Uğur İnceman, Türk futboluna çok ciddi emekler vererek, katkılar sağladı. Daha sonra Avrupa futbolundaki başarılarını hepiniz biliyorsunuz. Sadece bir çift selamımıza gitti Hollanda'daki kulübündeki bonservisini aldı. Eskişehirspor, Süper Lig'de de şampiyonluklar yaşayacak bundan emin olun. Ama bu sene ki şampiyonluk, tarihinde unutulmayacak bir şampiyonluk ve bunun oyuncu arkadaşlarımız farkında. Bizim için çok önemli oyuncular var. Onlardan bir tanesi muhakkak ki Uğur İnceman. Uğur 1 yıllık biz sözleşme ile bizimle yola çıkıyor" dedi.
 
"Erkan Zengin transferini bugün neticelendirmek istiyorum"
Yeni transferlerin de geleceğinin müjdesini veren Başkan Ünal'ın sözleri, sık sık taraftarlar tarafından yapılan "Büyük Başkan" tezahüratlarıyla kesildi. Erkan Zengin transferinin kendilerini yorduğunu söyleyen Başkan Ünal, "İnşallah bugün Erkan Zengin transferini de neticelendirmek istiyorum. Ersun Yanal'a da bir teşekkür etmek istiyorum. Ersun Hoca sağ olsun eski kulübüne vefayı unutmadı. Biz ondan 3 tane oyuncu istemiştik. Dün açıklama yaptı ve o arkadaşları bize kiralık olarak göndereceklerini bildirdiler. Hele bir kiralık olarak yola çıkalım, devre arasında bazı arkadaşların da bonservisleri bizim olur inşallah" şeklinde konuştu.
 
"Buraya şampiyon olmak için geldim"
İmza töreninde açıklamalarda bulunan bir isim de Uğur İnceman, Eskişehirspor'a geldiği andan itibaren doğru bir karar verdiğini anladığını belirtti. Çok heyecanlı olduğunu da sözlerine ekleyen İnceman, konuşmasını şu şekilde konuştu; "Başkan arayınca eski kulübümdeki sözleşmemi fesh ettim. Avrupa'da oynamak için orada da benim için bir şanstı ama böyle bir teklif gelince inanın hiç düşünmeden gidip kulübümden izin aldım. Onlar da sağolsun bana bu izni sağladı. Şu an bir heyecan var ve bu heyecan tüm şehri sarmış. Bu sinerji çok önemli. Ben buraya şampiyon olmak için geldim."
35 yaşındaki orta saha oyuncusunun konuşması sonrası taraftarlar, "Şampiyonluk için haydi sende inan, hoşgeldin Es-Es'e Uğur İnceman" tezahüratlarında bulundular.
İmza töreni sonrasında Uğur İnceman tesislerde bulunan sahaya çıkarak, taraftarlarla fotoğraf çektirdi.