Umut Göztepe’yi ters köşeye yatırdı

Umut Göztepe’yi ters köşeye yatırdı

Umut Nayir, "Yedek kalırım" korkusuyla sarı-kırmızılı kulübe gelmekten vazgeçti.

Göztepe yönetiminin, bonservisi konusunda Osmanlısporlu yöneticilerle anlaştıkları golcü futbolcu Umut Nayir’e uçak biletini bile gönderirken, Teknik Direktör Okan Buruk’u arayan futbolcunun, “Hocam, ben Göztepe’de ilk 11’de girmekte zorlanabilirim. Yedek kalmak istemiyorum. Bu yüzden geçen sezon kiralık oynadığım Yeni Malatyaspor’la anlaştım. Beni affedin” dediği öğrenildi. Bu gelişmelerin ardından, “Daha lig başlamadan yedek kalacağını düşünen futbolcuyu istemem” diyen Başkan Mehmet Sepil’in Umut defterini kapattığı bildirildi.

AHMET KESİM DE BİTTİ

Bu arada Teknik Direktör Okan Buruk, FC Bastia’dan golcü Famoussa Kone ve Beşiktaş kalecisi Günay Güvenç’in ardından Osmanlıspor’dan stoper Ahmet Kesim’in de işinin bittiğini söyledi. Üç futbolcunun da cumartesi gününe kadar İzmir’e gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağını dile getiren genç teknik adam, ayrıca taraftarları heyecanlandıracak yabancı bir santrfor daha alacaklarını ifade etti.

Transferde yalnızca bu sezonu düşünmediklerini, gelecekte de takıma faydalı olacak isimleri renklerine bağladıklarını sözlerine ekleyen Buruk, “Transfer ettiğimiz isimler yıllarca bu forma altında mücadele edecek oyuncular. Ayrıca biz laf olsun diye transfer yapmıyoruz, gerçek bir takım kuruyoruz” diye konuştu.