Üzülmez'den transfer açıklaması

Üzülmez'den transfer açıklaması

İbrahim Üzülmez, sırf transfer yapmak için oyuncu almak istemediklerini belirtti.

Teknik direktör İbrahim Üzülmez, "Sırf transfer yapmak için oyuncu almak istemiyorum. Devre arasında takımıma gelen oyuncunun sezon sonuna kadar maksimum katkı sağlaması gerekiyor" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'un teknik  direktörü İbrahim Üzülmez, sırf transfer yapmak için oyuncu almak istemediklerini  belirterek, "Devre arasında takımıma gelen oyuncunun sezon sonuna kadar maksimum  katkı sağlaması gerekiyor" dedi.
 
Bordo-beyazlı ekip, ligde Adanaspor ile sahasında oynayacağı  müsabakanın hazırlıklarını Üzülmez yönetiminde, kulüp tesislerinde yaptığı  antrenmanla sürdürdü.
 
İbrahim Üzülmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, devre arasında  takıma oyuncu takviyesi yaparak ikinci yarıda Vartaş Elazığspor'u hedefine  ulaştırmak istediklerini söyledi.
 
Devre arasında bazı futbolcularla yollarını ayırabileceklerini  belirten Üzülmez, şöyle konuştu: "Hedefe giden bir takımsak, zirveyi hesaplıyorsak, zirveyi istiyorsak,  sırf transfer yapmak için oyuncu almak istemiyorum. Devre arasında takımıma gelen  oyuncunun sezon sonuna kadar maksimum katkı sağlaması gerekiyor. İnce eleyip sık  dokuyacağız. Takımıma katkı sağlayacak bir oyuncu olması lazım. Takıma, rekabeti  artırabilecek, kaliteyi artıracak oyuncular almamız lazım. Görüştüğümüz, fikrini  almaya çalıştığımız oyuncular var. Hocalarımla istişare edip düşündüğümüz  oyuncular da var. Bu konuda önümüzdeki hafta gelişmeler olabilir."
 
Kulüpte bazı maddi sıkıntılar yaşandığını dile getiren Üzülmez,  herkesin bu gerçeği görerek takıma sahip çıkmasını istedi.
 
Kentin kenetlenmesiyle bunun üstesinden gelinebileceğini vurgulayan  İbrahim Üzülmez, "Bizler, kent, ileri gelenler, sahiplenip, kenetlenip Vartaş  Elazığspor'u hedeflerine götürmek istiyoruz. İnşallah bunu da başarırız, başarmak  istiyoruz, başaracak kapasitemiz var. Sadece bizim değil, bütün kentin  kenetlenerek bunu ortaya koyması gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.