Vleminckx ihtarname gönderdi

Vleminckx ihtarname gönderdi

PTT 1. Lig ekibi Göztepe'de, kadroda düşünülmeyen Vleminckx sorun oldu.

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezonda kadroda düşünmediği Björn Vleminckx konusunda zor durumda kaldı.

Kampa götürülmeyen ve kendisi gibi gözden çıkarılan Leroy Geroge'la birlikte İzmir'de çalışan Belçikalı futbolcunun sözleşmesinin 11 Ağustos'a kadar feshedilmemesi halinde, yeni sezonda alacağı 300 bin Euro garanti ücretin hesabına yatırılması gerektiği öğrenildi. Vleminckx'in bu konuda kulübe ihtarname gönderdiğini kaydeden Başkan Vekili Talat Papatya, "Kendisiyle yolları ayırmak istiyoruz. Mukavelesini feshederken elbette bir ücret ödeyeceğiz. Ancak bunun için kulübe ihtarname göndermesi hoş değil" dedi. 
 
Daha uzlaşmacı bir tavır sergileyen Leroy George ile anlaşacaklarına inandığını kaydeden Talat Papatya, "Besara ile yollarımızı ayırdık. George'da da sorun çıkacağını sanmıyorum. Şu an bizi uğraştıran Vleminckx, onunla da anlaşırsak rahatlayacağız" diye konuştu. 
 
Geçen sezon başında Kayseri Erciyesspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Vleminckx sadece 4 gol atmış ve ligin büyük bölümünü yedek kulübesinde geçirmişti. Yeni sezon öncesi kadroya dahil ettikleri yabancı futbolcuların sözleşmelerini çok dikkatli yaptıklarını belirten Papatya, "Bu kez garanti ücretleri çok makul tuttuk. Yüksek rakamlarla kontrat yapmadık" ifadesi kullandı.