Yelek, Samsunspor'a güveniyor

Yelek, Samsunspor'a güveniyor

Samsunspor Antrenörü Kenan Yelek, "Futbolcularıma güveniyorum, Adana Demirspor maçını kazanacak güçteler" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un antrenörü Kenan  Yelek, "Futbolcularıma güveniyorum, Adana Demirspor maçını kazanacak güçteler"  dedi.
 
Yelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Ümit Özat'ın  istifasından sonra takımı Adana Demirspor maçına kendisinin hazırladığını  söyledi.
 
Samsunspor olarak zorlu bir sürece girdiklerini belirten Kenan Yelek,  "Önümüzdeki çok zorlu maçlar var. Takımı moral ve motivasyon olarak üst seviye  çıkartmaya çalışıyoruz. Amacımız Samsunspor'u daha iyi yerlere getirmek.  Özellikle bu süreçte herkesin kulübüne sahip çıkması lazım" diye konuştu.
 
Adana Demirspor ile yarın deplasmanda önemli bir maç oynayacaklarını  ifade eden Yelek, "Adana Demirspor iyi bir takımdı, devre arasında iyi oyuncular  aldı. Etkili oyuncuları var ama bizim de iyi ve etkili oyuncularımız var. Son  haftalarda oynanan kötü oyun nedeniyle moral bozukluğu var üzerimizde. Oynanan  oyun bizi tatmin etmiyor. Futbolcularıma güveniyorum, Adana Demirspor maçını  kazanacak güçteler. Bunu geçmişte kanıtladılar. İnşallah bu maçta hem moral  bulacağız hem de 7 hafta sonra 3 puan ile tanışacağız" değerlendirmesinde  bulundu.