Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları

Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları

Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, eksik mevkilere gerekli transferler yaparak takımı sezon başına kadar hazır hale getirmek istediklerini belirtti.

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, eksik mevkilere gerekli transferler yaparak takımı sezon başına kadar hazır hale getirmek istediklerini belirtti.

Ravcı, gazeteciler yaptığı açıklamada, Bolu'da gerçekleştirdikleri ilk etap kamp çalışmalarını tamamladıklarını, verimli bir dönem geçirdiklerini söyledi.

İyi bir kamp dönemini geride bıraktıklarını aktaran Ravcı, özelikle yeni transferlerin ilk etap kampa katılmasının kendilerini sevindirdiğini kaydetti.

Kampın her anlamda kendileri için iyi geçtiğini dile getiren Ravcı, "Takımımız iyi bir çalışma dönemi geçirdi. Herhangi bir sakatlık olmadan birinci etap kamp çalışmalarımızı tamamladık." dedi.

Ravcı, transfer çalışmaları hakkında bilgi vererek, görüştükleri Alanyaspor'dan Caner Arıcı ile her konuda anlaştıklarını, en kısa sürede resmi sözleşme imzalayacaklarını da aktardı.

Santrafor ve sol açık mevkileri için araştırmalarının devam ettiğini belirten Ravcı, "Listemizde yer alan isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Bu mevkiler için en doğru kararı vereceğiz. Eksik mevkilere gerekli transferler yaparak sezon başına kadar hazır hale gelmek istiyoruz." diye konuştu.

Takımın ikinci etap kamp çalışmaları için 26 Temmuz'da Bolu Abant'ta toplanacağını anlatan Ravcı, kamp kapsamında bu sezon Süper Lig'e yükselen Adanaspor ile 28 Temmuz'da hazırlık maçı oynayacaklarını sözlerine ekledi.