Yeni transferler şoke etti

Yeni transferler şoke etti

PTT 1. Lig'de yeni transferler yeterli katkıyı veremedi...

PTT 1. Lig'de 15 takımın 92 transferine şans verdiği ikinci yarının ilk 5 haftasında en fazla yeni oyuncu oynatan Şanlıurfaspor ile Karşıyaka, ligin ilk devresindeki aynı periyoda göre daha az puan topladı.

PTT 1. Lig'de 22. hafta heyecanı geride kalırken, 21. haftada liderlik  koltuğuna yükselen Adanaspor, birinci sıradaki yerini korudu. Ligde ara transfer  döneminden sonraki 5 haftada Denizlispor, Samsunspor ve Vartaş Elazığspor  dışındaki 15 ekip 92 transferini oynattı.
 
Şanlıurfaspor'un 14, Karşıyaka'nın 11, Adana Demirspor'un ise 9 yeni  oyuncusunu sahaya sürdüğü ligde bu ekipleri Boluspor (8), Kayseri Erciyesspor  (7), Alima Yeni Malatyaspor, Balıkesirspor, Göztepe (6), 1461 Trabzon, Gaziantep  Büyükşehir Belediyespor, Giresunspor, Multigroup Alanyaspor (5), Adanaspor,  Kardemir Karabükspor (2) ile Altınordu (1) izledi.
 
Ligde ikinci yarının ilk 5 haftasında transferler dışında Karşıyaka'da  4, Vartaş Elazığspor'da ise 1 futbolcu bu sezon ilk kez forma giydi.
 
Karşıyaka ile Şanlıurfaspor
 
Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki ekipten  Şanlıurfaspor ile Karşıyaka, kadrosuna en fazla takviye yapan takımlar olarak  dikkati çekti. Ancak iki ekip de ilk 5 haftada sadece dörder puan aldı. İki takım ligin ilk 5 haftasında ise beşer puan toplamıştı.