Tolgay Arslan: Şenol hoca sinirlenince...

Tolgay Arslan: Şenol hoca sinirlenince...
Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan, verdiği ropörtajda samimi açıklamalarda bulundu.

Sabah gazetesine açıklamalar yapan Tolgay Arslan, Şenol Güneş'i değerlendirirken; "Çalışkan ve iyi niyetli birisi. Bugüne kadar Türk futboluna büyük katkıda bulundu. Çok dürüst, kendisine saygı duyuyorsun. Ama sinirlenince yanında durmayacaksınız, hemen oradan ayrılacaksınız." dedi.

Zaman zaman yedek kalmasını da değerlendiren Tolgay, "Her zaman oynamak istiyorum. Hırsımdan dolayı hatalar da yapıyorum. Bu konuda kendimi geliştirdim. Eleştirilmek hoşuma gidiyor. Çünkü kendimi düzeltmeye çalışıyorum. İnşallah bundan sonra yedek kalma gibi bir sorunum olmaz." diye konuştu.

Geçen sezon şampiyonluğun kaçmasına neden olarak ise Tolgay Arslan, "Puan kayıpları Şampiyonlar Ligi maçları sonrasında oldu. Motivasyon ya da yorgunluk diyebilirsiniz. Negredo gol atamazsa, bu sadece onun değil hepimizin suçu. Belki de son pası iyi veremedik… Şampiyonluğu sadece bir oyuncu yüzünden değil, ekip olarak kaybettik." etkenlerini gösterdi.

Oğuzhan'la yan yana oynayamayaağı yönündeki düşüncelere katılmadığını kaydeden Tolgay, "Hırvatıstan'a bakarsak Modric, Rakitic, Brozovic birlikte oynuyorlar. Kazandığımız ikinci şampiyonluktaki son 5 maçta Oğuzhan'la yan yana görev yaptık ve hepsini kazandık. Geçen sezon da son iki maçta birlikte ilk 11'deydik. Başarılı oluyoruz çünkü rakip hangimize baskı yapacağını bilmiyor. Kesinlikle buna katılmıyorum. Oğuzhan ile birlikte oynayınca rakipler şaşırıyor." ifadelerini kullandı.

Roma ve Stuttgart gibi takımlardan gelen teklifleri de değerlendiren başarılı orta saha oyuncusu, "Burada ben ve ailem mutluyuz. Açıkçası Beşiktaş'ın seviyesine birçok kulüp gelemez. Ülkenin en büyük takımı bence. Kazancım da fena değil. Bende şöyle bir his var; başka takıma gidersem, bir daha Vodafone Park'ta oynayamam… Bu taraftarı hiçbir yerde bulamayacağım. Hemen oraya bir eksi yazıyorum. Bu yüzden tekliflerle kafamı yormadım. Ben buradayım, kafam da burada." açıklamalarını yaptı.

Sabah