Trabzonspor kendi evinde yıkıldı

Trabzonspor kendi evinde yıkıldı
Güncelleme:

Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor sahasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk etti. Ev sahibi Trabzonspor karşılaşmadan 4-3'lük skor ile mağlup ayrılan taraf oldu. Bu sonuç sonrası Başakşehir, Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etti.

Üst üste aldığı başarısız sonuçlarla şampiyonluk yarışında avantajı Medipol Başakşehir'e kaptıran Trabzonspor, Süper Lig'e tutunma mücadelesi veren İttifak Holding Konyaspor'u konuk etti.

Hızlı başlayan mücadelede ev sahibi Trabzonspor 12. dakikada Ekuban'ın asistinde Sörloth'un topu ağlara göndermesi sonucu mücadelede 1-0 öne geçti.

İlk yarının bitmesine 3 dakika kala konuk Konyaspor, mer Ali'nin sol kanattan yaptığı ortada Rijad Bajic'in golü ile skoru eşitledi.

Trabzonspor karşılaşmanın ikinci yarısına çok hızlı başladı 56. dakikada Sörloth'un penaltıdan ve 61. dakikada Novak'ın attığı goller ile skoru 3-1'e getirdi. Bu skorun ardından konuk ekip Konyaspor inanılmaz bir geri dönüşe imza attı., Levan Shengelia, Skubic ve Thuram'ın attığı goller ile sahadan 4-3 galip ayrılan taraf oldu.

Bordo - mavililer, bu sonuçla bitime 1 hafta kala şampiyonluk şansını yitirmiş oldu. Başakşehir tarihinde ilk kez Süper Lig şampiyonu oldu.

Etiketler Trabzonspor