Trabzonspor Majid Hosseini'yi de açıkladı !

Trabzonspor Majid Hosseini'yi de açıkladı !
Güncelleme:

Trabzonspor, İran Milli Takımı'nda forma giyen Majid Hosseini ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezona hazırlanan Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililer son olarak Seyedmajid Hosseini’nin transferi için oyuncunun İran kulübü İstiklal ile olan sözleşmesindeki ‘buy-out’ maddesinin kullanıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.

Trabzonspor, daha çok bilinen adıyla Majid Hosseini ile sözleşme imzalamak için görüşmelere başlandığını da aktardı. 22 yaşındaki ve 1.83 boyundaki stoper geçen sezon İran’ın güçlü ekiplerinden İstiklal’de forma giymekteydi. Hosseini, İran’ın Dünya Kupası’nda kadrosunda da yer almış Fas’a karşı 9 dakika, İspanya ve Portekiz’e karşı ise 90 dakika forma giymişti.

İşte KAP açıklaması:

“Profesyonel futbolcu Seyedmajid Hosseini’nin Esteghlal FC ile olan sözleşmesinde yer alan buy-out maddesinin kulübümüz tarafından kullanıldığı, resmi olarak Esteghlal FC’ye bildirilmiş olup, futbolcu ile de sözleşme yapılması konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla.”

MAJİD HOSSEİNİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

20 Haziran 1996 yılında dünyaya gelen Majid Hosseini 22 yaşında. 1.83 boyunda olan Hosseini stoper mevkinde forma giyiyor. Majid Hosseini aynı zamanda sağ bek ve ön liberoda da görev yapabiliyor. İran kulübü Esteghlal kulübünden transfer edilen Majid Hosseini geçtiğimiz sezon yine İran kulüplerinden Rah Ahan’da kiralık olarak forma giydi. Majid Hosseini daha önce İran takımlarından Saipa takımında oynamıştı. Genç futbolcu kariyerinde şu ana kadar İran dışına çıkmadı.

Majid Hosseini şu ana kadar kariyerinde İran Ligi’nde oynadığı 52 maçta 2 gol attı. Majid Hosseini AFC Şampiyonlar Ligi’nde 8 maçta forma giyerken, Hazfi Kupası’nda 6 maçta 1 gol attı. Majid Hosseini kariyerinde toplamda 66 maçta görev yaptı ve 3 gol atarken, 10 kez sarı kart gördü. Majid Hosseini’nin transfermarkt güncel piyasa değeri ise 900 bin euro olarak görüldü.