Trezeguet'ten Galatasaray'ı şok eden açıklama !

Trezeguet'ten Galatasaray'ı şok eden açıklama !
Güncelleme:

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Kasımpaşalı Trezeguet, kariyerine İspanya veya İngiltere'de devam etmek istediğini söyledi.

Mısır Milli Takımı ile birlikte Dünya Kupası'nda mücadele eden Kasımpaşalı futbolcu Trezeguet, geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Bu sezon Kasımpaşa'da gösterdiği performans ile transferin gözdesi konumundaki Trezeguet, Galatasaray'ın da transfer radarında.

Mısır ile birlikte Rusya'da mücadele eden Trezeguet, Dünya Kupası'ndan bekledikleri ve transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Trezeguet'nin açıklamalarından satır başları:

Küçük yaşlarımdayken arkadaşlarım bana Trezeguet dedi ve adım bu şekilde kaldı. Fransız yıldız gibi dünyaca ünlü bir star olmayı çok istiyorum. Her gol attığımda da bu adı savunduğunu hissediyorum.

Dünya Kupası'nda mücadele ettiğimiz için çok mutluyum. Büyük bir performans göstererek Mısır'ı hakettiği yere taşımayı arzuluyorum. Zor bir gruptayız ama buradan çıkacağımızı düşünüyorum.

TRANSFER KONUSU

Benim transferin ile ilgili teklifler olduğunu biliyorum. Kulübümle toplantılar yapılması gerekiyor. Dünya Kupası'ndan sonra her şey netleşir.

Türkiye Ligi, şiddetli, kuvvetli ve iyi bir lig. Ancak ben İspanya La Liga ve İngiltere Premier Lig'de forma giymek istiyorum.

GRUPTAN ÇIKMA ŞANSLARI

Dünya Kupası'nda grubumuzdaki tüm takımlar zor. Her takım her maçını kazanabilecek durumda. Ancak bana göre Uruguay maçı en önemli maçımızdı.

Uruguay turnuvanın en güçlü takımlarından biri. Takımımın bir sonraki tura kalacağını düşünüyorum. Bu gücümüz var. Gruptaki diğer takımlarla şansımız eşit.

Trezeguet'yi isteyen Premier Lig takımının Leicester City olduğu ortaya çıktı. Mısırlı oyuncunun transferi için kulübüyle görüşmeler yapan Premier Lig takımının transferi bitirmek istediği belirtildi.

Geçen sezon Kasımpaşa'da forma giyen Mısırlı futbolcu, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olarak gelecek sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray'ın transfer listesinde yer alıyor.