TÜFAD 3. Olgunlar Futbol Turnuvası

TÜFAD 3. Olgunlar Futbol Turnuvası

Şöhretler Karması, Manavgat Karması'nı 3-2 yendi

ANTALYA (AA) - Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlediği 3. Olgunlar Futbol Turnuvası'nda, eski futbolculardan oluşan Şöhretler Karması, Manavgat Karması'nı 3-2 mağlup etti.

Manavgat Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmayı eski FIFA yardımcı hakemlerinden Necla Akdoğan ile Sait Yücel ve Namık Kemal Sarıyer yönetti. 

Şöhretler Karması, İsmet Savcılıoğlu, İhsan Okay, Ceyhun Eriş, Ergün Penbe, Kemal Aslan, Tanju Çolak, Hüsnü Özkara, Osman Yozgat, Mehmet Tuğrul, Ender Tıraş ve Muzaffer Bilazer ilk 11'i ile sahaya çıktı. 

Manavgat Karması'nın ilk 11'in de ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ahmet Ersoy, Nazmi Kırçiçeği, Mehmet Çeker, Fikret Özarslan, Baykal Kan, Aziz Akçay, İsmail Mutlu, Halis Özkaya, Ahmet Özden ve Mustafa Akhanım yer aldı. 

Takımlar sahaya, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümünü kutlayan pankartla çıktı. 

Otuzar dakikalık iki devre halinde oynanan maçta Şöhretler Karması'nın gollerini 4. dakikada Ender Tıraş, 7. dakikada Muzaffer Bilazer ve 28. dakikada Tanju Çolak kaydetti. Manavgat Karması'nın gollerini ise 35. dakikada Hasan Ay ve 46. dakikada Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen penaltı vuruşundan kaydetti. 

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, maç sonrasında, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

AA