Turgutluspor’un Kupaya Odaklandı

Turgutluspor’un Kupaya Odaklandı

Turgutluspor Ziraat Türkiye Kupası 3. turda karşılaşacağı MedicalPark Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

- Turgutluspor Ziraat Türkiye Kupası 3. turda karşılaşacağı MedicalPark Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Kırmızı-siyahlılar 2. turda kendi grubunda yer alan Kırklarelispor’u 2-0 yenerek adını 3. tura yükselmişti. Turgutluspor’un rakibi MedicalPark Antalyaspor ise geçtiğimiz hafta sonu Kardemir Karabükspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Turgutlu Yedi Eylül Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları ise kapalı tribün 2 TL açık tribün 1 TL olarak açıklandı.

Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı, Süper Lig takımını ağırlamaktan memnun olacaklarını belirterek, "Ancak turu geçecek kapasiteye sahip bir takımız. Daha önceki alt liglerdeki takımlara elenen Süper Lig takımları var. Ayrıca diğer takımlar gibi ilçemize bir Süper Lig takımı geldi diye bilet fiyatlarını yükseltmedik aksine herkes gelsin diye rakamları çok cüzzi bir miktara çektik. Biz elimizden gelen mücadeleye sahaya yansıtacağız" şeklinde konuştu.

Turgutluspor teknik direktörü Burhanettin Basatemur ise Ziraat Türkiye Kupasında bir Süper Lig takımını ağırlamak istediklerini ifade ederek, "MedicalPark Antalyaspor ile eşleştik ve Turgutlu halkının güzel bir karşılaşma seyredeceğini düşünüyorum. Rakibimiz Süper Lig takımı olsa da biz bir üst tura çıkmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Turgutluspor’da kupa maçı öncesi sol ayak kaval kemiğinden kırık bulunan ve sahalardan 2 ay uzak kalacağı açıklanan Mehmet Albayrak ile arka adalesinde yırtık bulunan Özkan Serbest Antalya karşısında forma giyemeyecek.

İHA