Dünya Kupası'nda şampiyonluk oranları değişti

Dünya Kupası'nda şampiyonluk oranları değişti
Güncelleme:

Gözler artık Dünya Kupası'nda kimin şampiyon olacağına çevrilmişken iddaa yeni şampiyonluk oranlarını açıkladı.

Katar'da devam eden 2022 FIFA Dünya Kupası'nda yarı final maçları öncesinde şampiyonluk oranları güncellendi.

iddaa Risk Yönetim Kurulu, yarı finalde Fas ile karşılaşacak Fransa'yı şampiyonluğun bir numaralı adayı olarak gösterdi. Fransa'nın şampiyon olmasına 1.69'luk oran belirlendi. Fransa'nın rakibi Fas'ın şampiyon olma ihtimaline ise 6.60 oran açıklandı.

Yarı finalin bir diğer ayağında Hırvatistan ile karşılaşacak olan Arjantin'in şampiyonluğu için 2.07 oran belirlendi. Hırvatistan'ın şampiyon olma ihtimaline ise 5.80 oran verildiği duyuruldu.

 

BREZİLYA’NIN ELENECEĞİNİ BİLMİŞTİ; FUTBOLUN KAHİNİ DÜNYA KUPASI FİNALİNİ AÇIKLADI

 Ortaya attığı kehanetlerinin doğru çıkması nedeniyle 'Yaşayan Nostradamus' olarak bilinen Brezilyali kahin Athos Salome, Dünya Kupası ile ilgili kehanetleri ile gündemde.

 Geçtiğimiz günlerde yaptığı kupanın favorilerinden olan ülkesi Brezilya'nın Dünya Kupası'na veda edeceği tahmini ile şaşırtan Salome, "Umalım ve dua edelim ki Dünya Kupası oynanırken, büyük kazalar yaşanmasın. Gökten düşen uçaklar olmasın" diyerek de herkesi korkutmuştu.

 FİNALİSTLERİ DUYURDU

Brezilya'nın eleneceğini söyleyen kahin Salome, turnuvada finale çıkacak takımları da açıkladı. Salome'nin tahminine göre Arjantin ile bir orta Avrupa ülkesi 18 Aralık'ta kupayı almak için maça çıkacaktı. Salome, Orta Avrupa takımı dedikten sonra Fransa'nın ismini verdi.

Brezilyalı Salome, daha önce İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümünü, koronavirüs salgını, Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması ve Rusya-Ukrayna savaşı yaşanacağına dair kehanetleri tutmuştu.

 12 yaşında diğer insanlardan farklı olduğunu fark ettiğini iddia eden Salome, "Bazen kendimden şüphe ediyordum, çünkü yaşanması muhtemel olmayan şeyler kısa süre içinde gerçekleşiyordu" demişti.