''Şampiyon olmak istiyoruz''

''Şampiyon olmak istiyoruz''

Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Pierre Mankowski, açıklamalarda bulundu.

Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Pierre Mankowski, Fransa seyircilerine şampiyonluk yaşatmak istediklerini söyledi.

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın finalinde yarın karşılaşacak Fransa ve Uruguay takımlarının teknik direktörleri ile kaptanları basın toplantısı düzenledi. Beşiktaş'ta bulunan Ritz Carlton Otel'de düzenlenen basın toplantısında Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Pierre Mankowski, "Oyuncularımız Fransa'yı çok iyi temsil ettiler. Oyuncularıma çok güveniyorum ve bütün Fransız seyircilere şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz." dedi.

Uruguay'ın çok önemli bir takım olduğunu ve saygı duyduklarını aktaran Mankowski, Fransız futbolu için önemli bir maç oynayacaklarını ifade ederek, "Biz iyi bir takıma sahibiz ama Uruguay'da iyi bir kadroya sahip. Bu takım Brezilya'yı İspanya'yı yenmiş bir takım. Biz kazanmayı tabi istiyoruz ama karşımızda çok iyi bir takımın olduğunun farkındayız." diye konuştu.

Fransa Milli Takımı Kaptanı Paul Pogba ise, finalde oynamanın muhteşem bir duygu olduğunu anlatarak, şunları söyledi:

"İlk hedefimiz finaldi ve yarın kazanmak istiyoruz. Büyük gurur duyuyoruz ve şampiyon olacağımızı umut ediyoruz. Buraya kadar gelmekten bile çok mutluyuz. Eğer kupayı kazanırsak büyük bir rüyam gerçek olacak. Şu an final oynamak bile unutamayacağım bir an. Şuan otelde kamptayız geziyoruz, dolaşıyoruz rahatız. Akşam olunca da yavaş yavaş finale konsantre olacağız."