Sıra geldi Fransa’ya!

Sıra geldi Fransa’ya!

illi Takımımız bugün Fransa karşısına çıkacak..

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası’nda adını 2. tura yazdıran Milli Takımımız bugün Fransa karşısına çıkacak. Ay-yıldızlı ekibimiz Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı kazandığı takdirde çeyrek finale uzanacak.

Türkiye’de devam eden FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası’nda 2. tur maçları bugün start alacak. C Grubu’nu Kolombiya’nın ardından 2. sırada tamamlayan ve yoluna devam eden ay-yıldızlı ekibimiz bugün Fransa ile Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Milli Takımımız saat 21.00’de başlayacak ve TRT Haber’den naklen yayımlanacak karşılaşmayı kazandığı takdirde adını çeyrek finale yazdıracak. Bu arada Fransa’da takımın en önemli isimlerinden stoper Umtiti sarı kart cezası nedeniyle oynamayacak.

Orta saha vurgusu

Teknik Direktör Feyyaz Uçar dün düzenlediği basın toplantısında oyuna hakim olan takımın galibiyete daha yakın olacağını, bunun da yolunun orta sahadan geçtiğini belirtti.
Gaziantep’in Türk futbolu için önemli bir şehir olduğunu ifade eden Uçar, “Daha önce çok kez geldik. Bu sefer farklı bir görev için geldik. Gaziantepli sporseverlerin gerekli desteği vereceğine inanıyorum” diye konuştu. Fransa’nın daha tecrübeli olduğunu söyleyen Uçar, şunları kaydetti:
“Zaman zaman başarılı oldukları kupalar oldu. Fiziki olarak yeterli oyuncunculara sahipler. Özgüveni yeterli bir takım. Kolay bir maç olmayacak. Yenilenin eleneceğini düşünürsek temkinli bir maç oynanacak. En büyük sıkıntımız  karşılaşmalara konsantre olamıyoruz ama büyük ekiplerde bu tersi oluyor.