''Hayranı değilim ama büyük hoca''

''Hayranı değilim ama büyük hoca''

Dick Advocaat’ın teknik ekibinde önemli bir konuma sahip olan Mario Been, Feyenoord maçı sonrası Hollandalı gazetecilerle buluştu.

Dick Advocaat’ın teknik ekibinde önemli bir konuma sahip olan Mario Been, Feyenoord maçı sonrası Hollandalı gazetecilerle buluştu. Been, Fenerbahçe’deki günlerini anlattı.

Advocaat’ın büyük bir antrenör olduğundan bahseden tecrübeli çalıştırıcı, “Advocaat’ın her günü futbolla geçiyor, çok tutkulu. O heyecanı görebiliyorsunuz, bu gerçekten harika. İşine çok iyi hazırlanıyor ve her detayı bilmek istiyor. Gerçekten büyük saygı duyuyorum. Dick Advocaat hayranı değilim, ama çok büyük bir hoca” dedi.

Fenerbahçe’nin de çok büyük bir kulüp olduğundan bahseden Hollandalı antrenör, “Çok yoğun bir atmosfer var. Nereye gidersek gidelim kalabalık bir taraftar grubu bizi karşılıyor, bu harika bir durum. Çok güzel ve gerçekten büyük bir kulüp” yorumunu yaptı.

Feyenoord’a galibiyetini de değerlendiren Been, “Biz iyi defans yapbildiğimizi biliyorduk. Defans oyuncularımız bu tip maçlarda nasıl oynaması gerektiğini biliyor. 1-0’dan sonra da doğal olarak daha geride kaldık ve ikinci yarıda oyun olarak sıkıntılıydık” diye konuştu.