Advocaat'tan Van Persie açıklaması

Advocaat'tan Van Persie açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Grasshoppers maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat, Grasshoppers karşısında alınan 3-0'lık galibiyeti değerlendirdi. Hollandalı teknik adam henüz oynayabilecekleri seviyenin %60'ında olduklarını söyledi.

Dick Advocaat, 3-0'dan çok daha iyisini yapabilecek güce sahip olduklarını söylerken, "Biz bundan çok daha iyisini yapabiliriz ama yine de 3-0'lık skor için çok memnunum. İlk yarı ile ikinci yarı arasında büyük kalite farkı gördüm. İlk yarıda orta alanda çok fazla alan bıraktık. İkinci yarıda daha agresif, daha iyi bir görüntü sergiledik. Rakibimizi ikinci yarıda göremedik. Değişikliklerden sonra da 3-0'ı bulduk. Gerideki dörtlümüz iyi bir performans sergiledi. İkinci yarı maçın daha çok içerisindeydik. Şu anda sadece oynayabileceğimizin %60'ındayız. Çok daha iyi olmalıyız" ifadelerini kullandı.

"Robin şu an %100 durumda değil"

"İlk yarıda Salih'in performansından, hatta tüm orta sahamızın performansından mutlu değildim. Ama ikinci yarıda çok daha iyiydik. Salih de çok çalıştı ikinci yarıda. İkinci yarıdaki performansından memnunum. Öğrenmesi gereken şeyler var. Bu düzey maçlarda çok emek vermeniz gerekiyor. Aynı zamanda birebir olarak da ona bunu söyledim. Robin için doktorumuzla konuştuk, ne kadar oynayabilir diye? O pozisyonda 20 dakika bize verim sağlayabileceğine karar verdik. Robin şu an için fiziksel anlamda %100 durumda değil. Buna dikkat etmeliyiz. Dinç bir takıma ihtiyacımız var. Sürekli ileri ve geri gidecek bir takıma ihtiyacımız var. Bunun için de zamana ihtiyacımız var."