Apollon-Trabzon maçı hangi kanalda?

Apollon-Trabzon maçı hangi kanalda?

Trabzonspor Apollon Limassol maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Trabzonspor-Limassol maçına nefesler tutuldu.UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda mücadele edecek Trabzonspor gruplardaki ilk maçında Apollon Limassol ile karşılaşacak.

İşte merakla beklenen Trabzonspor Apollon Limassol maçı bugün saat kaçta? Trabzonspor-Limassol maçına nefesler tutuldu.UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda mücadele edecek Trabzonspor gruplardaki ilk maçında Apollon Limassol ile karşılaşacak.

Özel uçakla dün Rodos adası üzerinden Larnaka Havalimanı'na ulaşan Trabzonspor kafilesi, buradan da karayoluyla ile maçın oynanacağı Lefkoşa'ya vardı.

Bordo-mavili takımın 20 kişilik futbolcu kadrosunda Onur Kıvrak, Fatih Öztürk, Zeki Ayvaz, Olcan Adın, Aykut Akgün, Paulo Henrique, Gustavo

Colman, Alanzinho, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Emre Güral, Adrian Mierzejevski, Abdulkadir Özdemir, Kadir Keleş, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Jose Bosingwa, Florent Malouda, Souleymane Bamba ve Didier Zokora bulunuyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde yarın Apollon Limassol takımını ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 104. maçına çıkacak Karşılaşma NTV'den canlı olarak yayınlanacak.

Maçı ise İspanya Futbol Federasyonu'ndan Antonio Miguel Mateu Lahoz yönetecek. İspanyol hakem Lahoz'un yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Jose Manuel Fernandez Miranda yapacak. Roberto Diaz Perez Del Palomar'ın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Jesus Gil Manzano olacak.

Trabzonspor, Kıbrıs Rum Kesimi takımları karşısında 5. maçına çıkacak. İlk olarak 2005-2006 sezonunda Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Anorthosis Famagusta takımı ile eşleşen Fırtına, deplasmanda 3-1 yenildiği rakibini sahasında 1-0 yenmesine karşın elenen taraf olmuştu.

Bir sonraki sezon da UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apoel takımıyla eşleşen Karadeniz ekibi, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini sahasında 1-0 yenerek bir üst tura çıkmıştı.

Bordo-Mavililer, Rumlara karşı 4 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken, 4 gol attı, kalesinde de 4 gol gördü.

MUHTEMEL 11'LER

A.LİMASSOL: Vale, Merkis, Dananae, Karapidi, Gullon, Robert, Vasiliou, Hamdani, Roberto, Sangoy, Papaulis

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa (Z.Yavru), Mustafa, Aykut Demir, Olcan, Yusuf, Colman, Zokora, Malouda, Adrian, Henrique

STAT: Tsirion
SAAT: 22.05
YAYIN: NTV
HAKEM: A.Mateu Lahoz