Avdocaat'tan dev maç için özel talimat

Avdocaat'tan dev maç için özel talimat

Teknik Direktör Advocaat oyuncuları ile yaptığı toplantıda orta saha performanslarının maçın sonucuna etki edeceğini söyledi

Teknik Direktör Dick Advocaat, Feyenoord karşısında ideal 11’de değişikliğe gitmeyecek. Hollandalı hocanın son haftalarda sahaya sürdüğü kadroyu bozmama kararı aldığı  öğrenildi.

Orta sahayı Mehmet Topal, Souza ve Alper üçlüsüne emanet etmeyi planlayan Advocaat, Sow ve Volkan Şen’i iki kanatta kullanacak, forvette ise Van Persie sahada olacak. Hollandalı hocanın taktik toplantısında oyuncularına Feyenoord’un tüm artı ve eksilerini anlattığı, orta saha performanslarının sonuca direkt etki edeceğinin altını çizdiği öğrenildi.
 
Hollandalı hocanın, “İstanbul’daki ilk maça benzer bir mücadele olacak. Bu yüzden orta alanda agresif ve güçlü kalmalıyız. Rakibe oynama izni verirsek bu bizim için sıkıntı yaratabilir” dediği ifade edildi.
 
Stoch ve Salih yok
Sarı-lacivertli ekip dün sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Rotterdam’da gitti. UEFA listesinde yer almayan Aatif Chahechouhe ve Jose Fernandao’nun yanı sıra Salih Uçan ve Miroslav Stoch kafilede yer almadı.
Hollanda’da çiçeklerle karşılanan Fenerbahçe kafilesine yoğun ilgi vardı. Gurbetçiler futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi.
 
Havalimanında tatsızlık
Hollanda’ya gitmek için Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kafileyle birlikte bulunan Ozan Tufan x-ray cihazından geçtikten sonra kendisine çıkışan güvenlik görevlisiyle küçük bir tartışma yaşadı. Cihazdan geçerken hiçbir ikaz sesi çıkmamasına rağmen her zamanki uygulamadan değişik bir istekte bulunarak Ozan’ın üzerindekileri çıkarıp tekrar geçmesi konusunda sert bir tavır takınan görevli ile Ozan arasında çıkan gerginlik olay büyümeden kapandı. Ardından Ozan Tufan kafileyle birlikte Hollanda’ya gitti.