Beşiktaş - Lyon maçı saat kaçta hangi kanalda ?

Beşiktaş - Lyon maçı saat kaçta hangi kanalda ?
Güncelleme:

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final maçı rövanş karşılaşmasında ilk maçta elinden kaçırdığı Lyon'u evinde ağırlayacak...

İlk maçı 2-1 kaybeden temsilcimiz Beşiktaş, rövanş mücadelesini kazanarak turu geçmek istiyor. Peki, Beşiktaş - Lyon maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz izlenebilecek?

Kara Kartal, Fransa'da sahayı dar ettiği Lyon'u evinde ağırlayacak. Nefesleri kesen mücadelede Beşiktaş 1-0 öne geçmesine rağmen bireysel vebasit hatalar yüzünden sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Beşiktaş mağlubiyete rağmen deplasmanda gol atarak büyük bir avantaj yakaladı. Bu maçın ardından futbolseverler 20 Nisan'da oynanacak Beşiktaş - Lyon maçı "saat kaçta hangi kanalda şifresiz izlenebilecek?" sorusunun yanıtını merak ediyor.

Beşiktaş - Lyon maçı bu akşam saat 22.05'de başlayacak olup TRT'den şifresiz ve canlı olarak ekranlara gelecek.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Mitrovic, Tosic, Adriano, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Babel, Talisca ve Cenk Tosun

LYON: Lopes, Morel, Diakhaby, Jallet, Tousart, Gonalons, Tolisso, Valbuena, Fekir, Lacazzette

KARTAL KOLAY GOL ATIYOR

Siyah-beyazlı takım, Avrupa kupalarındaki son 5 maçtaki golcü özelliğini, Olympique Lyon karşısında da kullanarak tur arayacak. Yarı final için gol veya gollere ihtiyaç duyacak Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı son 5 maçta 11 gol kaydetti. Siyah-beyazlı ekip, son 5 maçta rakip fileleri havalandırsa da kalesini de gole kapatmayı başaramadı. Beşiktaş, bu 5 maçta 6 gol yedi.

Seçiniz...