Beşiktaş tarih yazmak istiyor !

Beşiktaş tarih yazmak istiyor !
Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Lyon'a 2-1 yenilse de avantaj elde eden Beşiktaş, Vodafone Arena'yı tıklım tıklım dolduracak taraftarıyla yarı finale göz koydu.

Fransa’daki ilk maçta öne geçen, ardından 1 dakika içinde 2 gol yemesine rağmen sahadan avantajlı sayılabilecek bir skorla (1-2) ayrılan Beşiktaş, tarihi rövanşın havasına girdi. Daha önce Avrupa arenasında sadece 1 kez çeyrek final oynayan Siyah-Beyazlılar, Lyon’u elerse sadece yarı finale çıkmakla kalmayacak, yurt dışındaki en büyük başarısına da imza atmış olacak. Bu durum en az taraftarlar, yöneticiler ve futbolcular kadar teknik direktör Şenol Güneş’i de fazlasıyla heyecanlandırmış durumda. Kartal’a ilk yılında şampiyonluk yaşatan, bu sezon da mutlu sona çok yaklaştıran deneyimli hoca, önce yarı final ve sonrasında da daha büyük zaferlerle adını kulüp tarihine altın harflerle yazdırmanın hayalini kuruyor.

‘Hepinize ihtiyacım var’

Güneş, Lyon rövanşının sadece kendisi için değil, öğrencileri için de bir büyük fırsat olduğunun farkında. Her fırsatta oyuncularına perşembe gününün önemini tekrarlayan Beşiktaş’ın başarılı teknik patronu, “Her futbolcuya nasip olmayacak bir şans var önümüzde. Kötü sayılmayacak bir ilk maç skoruna sahibiz. Taraftarımızın oluşturacağı atmosferi anlatmaya zaten gerek yok. Kazanalım, önce yarı final sonrasında da daha büyük hedeflere ulaşarak hep beraber tarihe geçelim” sözleriyle yıldızlarının motivasyonunu en üst seviyeye taşıdı. Taktik provalara geçen Kara Kartal’da Güneş bir uyarıda bulunmayı da ihmal etmedi: “Hepinize ihtiyacım var. Herkes kendini hazır tutsun, sahadakiler kadar kulübenin yapacağı katkı da belirleyici olacak.”

Fanatik