Beşiktaş turun kapısını araladı

Beşiktaş turun kapısını araladı

Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, deplasmandaHapoel Beer Sheva'yı 3-1 mağlup etti.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında İsrail ekibi Hapoel Beer Sheva'yı deplasmanda 3-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın gollerini William 42' (kendi kalesine), Cenk Tosun 60' ve Atiba Hutchinson 90+2 kaydetti..

KARTAL PERDEYİ AÇTI

42. dakikada gelişen Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma'nın harika ortasında Cenk Tosun'un şutu savunmaya çarptı ve ağlarla buluştu.

SEVİNÇ KISA SÜRDÜ

Attğımız golden sadece 2 dakika sonra Beşiktaş ceza sahası içinde karambolde top Barda'nın önünde kaldı ve skoru 1-1 yaptı.

İlk yarı 1-1 sona erdi.

CENK'TEN HARİKA GOL

60. dakikada Beşiktaş, Hapoel beer Sheva yarı sahasına yerleşti. Babel'in Tosic'in koşuyoluna attığı pasta Sırp futbolcunun ortasını Cenk Tosun, ceza sahası içinde düzelterek vurdu ve harika bir gol atarak skoru 2-1 yaptı.

KAPANIŞ 90'DA !

Ani gelişen Beşiktaş atağında Talisca sol çaprazdan ceza sahasına sokulup topu yerden arka direğe çıkarttı. Atiba yatarak kayarak topu filelere gönderdi ve skoru belirledi: 1-3

Beşiktaş ile Hapoel arasındaki UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçı 23 Şubat Perşembe günü Vodafone Arena’da oynanacak.

QUARESMA'NIN GÖZÜ ÜNVANDA

Beşiktaş'ın Avrupa kupalarındaki  en golcü oyuncusu sıralamasında 3'üncü durumda bulunan Ricardo Quaresma (11 gol), zirve hedefi için Hapoel Beer-Sheva maçında gol arayacak. 14 gollü Oktay Derelioğlu'nun unvanı elinde bulundurduğu siyah-beyazlı takımda, 12 gollü Bobo 2'nci sırada yer alıyor.

4 SEZON SONRA İSRAİL'DE 

Beşiktaş, 4 sezon sonra İsrail'de bir maça çıkıyor... İsrail temsilcileriyle son maçını 2011-2012'de Maccabi Tel Aviv ile yapan siyah-beyazlı takım, bu mücadeleyi 3-2 kazanmıştı.

İŞTE MÜTHİŞ MAÇIN ÖZETİ
Diğer sayfada...

[PAGE]

M.S. Karşılaşma Beşiktaş'ın 3-1'lik üstünlüğüyle sona eriyor.

90. DK: GOOOOLLL!! Beşiktaş Atiba Hutchinson'ın golü ile 3-1'lik üstünlüğü yakalıyor.

90. DK: Temsilcimiz Beşiktaş üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Cenk Tosun çıkıyor ve yerini Ömer Şişmanoğlu'na bırakıyor.

90. DK: Maçın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

90. DK: Temsilcimiz Beşiktaş ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Ricardo Quaresma çıkıyor ve yerini Gökhan İnler'e bırakıyor.

89. DK: Anthony Nwakaeme'nin kısa pası ile ceza sahası yayı önünde topla buluşan John Ogu soluna çekip kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

87. DK: Michael Ohana'nın kısa pası ile topla buluşan Muhamad Gadir ceza sahası yayı içinden kaleye şutunu gönderiyor. Kaleci Fabricio Agosto bu topu kucaklıyor ve tek hamlede kontol ediyor.

80. DK: Atiba Hutchinson'ın kısa pası ile topla buluşan Anderson Talisca ceza sahası önüne kadar topla ilerleyip şutunu çekiyor. Bu top kalenin sol direğine çarpıp dışarı çıkıyor.

79. DK: Hapoel Beer Sheva üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Elyaniv Barda çıkıyor ve yerini Ben Sahar'a bırakıyor.

77. DK: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ceza sahası içinde topa hareketlenen Cenk Tosun vuruşunu yapıyor ancak bu top etkisiz oluyor ve dışarı çıkıyor.

74. DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Maharan Radi ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte Atiba Hutchinson topu kornere göndermek istiyor ancak bu top rakip oyuncuya çarpıp dışarı çıkıyor.

70. DK: Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Anthony Nwakaeme ceza sahası çizgisinden orasını yapıyor. Ceza sahası içinde topa hareketlenen Muhamad Gadir penaltı noktasının hemen yanından kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

67. DK: Hapoel Beer Sheva ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Ovidiu Hoban çıkıyor ve yerini Michael Ohana'ya bırakıyor.

66. DK: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kaleciye yapılan faul gerekçesiyle oyun duruyor.

65. DK: Defanstan atılan uzun pasa hareketlenen Muhamad Gadir orta alanın sağında ofsaytta kalıyor.

63. DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Maharan Radi ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte topa hareketlenen Muhamad Gadir kaleciden önce topa kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

63. DK: Sağ kanattan gelişen atakta Ben Biton ceza sahası dışına ortasını yapıyor. Yay içinde topa hareketlenen Maharan Radi sağ ayağı ile şık ve sert bir vuruş yapıyor. Kaleye yönelen bu topu Fabricio Agosto tokatlayarak kornere gönderiyor.

60. DK: GOOOOLLL!! Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Dusko Tosic ceza sahası içine ortasını gönderiyor. Penaltı noktasının hemen yanında Cenk Tosun topu göğüsü ile yumuşatıyor ve sol ayağı ile vuruşunu yapıyor. Bu top kale direğine de çarpıp ağlar ile buluşuyor. Temsilcimiz Beşiktaş Cenk Tosun'un golü ile 2-1 öne geçiyor.

52. DK: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu top kimseye temas etmiyor ve kalenin yanından dışarı çıkıyor.

51. DK: Maharan Radi'nin kısa pası ile topla buluşan John Ogu ceza sahası yayı içinden kaleye şutunu çekiyor ancak bu top üstten dışarı çıkıyor.

49. DK: Sağ kanattan Tolgay Arslan'ın yaptığı ortaya hareketlenen Cenk Tosun bu topu elle kontrol ediyor.

47. DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte topa hareketlenen Necip Uysal topu altıpas içine kafa ile dolduruyor. Topa hareketlenen Marcelo Guedes kafa vuruşunu yapıyor. Üst direğe çarpıp ceza sahası içine dönen bu topu defans oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

46. DK: Hakem Martin Atkinson ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. İkinci yarı ev sahibi Hapoel Beer Sheva'nın vuruşuyla başlıyor.

45. DK: Hakem Martin Atkinson ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. İlk yarı 1-1'lik gollü beraberlik ile bitiyor.

45. DK: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte topa hareketlenen kademe oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

45. DK: Hızlı gelişen Beşiktaş atağında sol kanatta topla ilerleyen Ricardo Quaresma ceza sahası içine topla ilerleyip ortasını yapıyor. Son anda kademe oyuncuları araya giriyor ve topu kornere gönderiyor.

44. DK: GOL! Orta alandan gelişen atakta topla birlikte ilerleyen Elyaniv Barda ceza sahası içine pasını gönderiyor. Dusko Tosic'e çarpan top penaltı nokasının yanına düşüyor. Topu takip eden Elyaniv Barda tekrar topla buluşuyop şutunu çekiyor ve topu ağlarımız ile buluşturuyor. Hapoel Beer Sheva Elyaniv Barda'ın golü ile 1-1'lik beraberliği yakalıyor.

42. DK: GOOOLL!! Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Ricardo Quaresma topla ilerliyor. Ceza sahası içine sağ çaprazdan ortasını yapıyor. Altıpas önünde topa hareketlenen Cenk Tosun vuruşunu yapıyor. William Soares'e çarpan top kaleye yöneliyor ve ağlar ile buluşuyor. Temsilcimiz Beşiktaş William Soares'in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçiyor.

39. DK: Tolgay Arslan'ın tedavisi yapılıyor. Maç kaldığı yerden devam ediyor.

38. DK: Tolgay Arslan sakatlanıyor ve maç kısa süreliğine duruyor.

34. DK: Cenk Tosun'un kısa pasıyla topla buluşan Ricardo Quaresma ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye sert bir şut çekiyor. Bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

34. DK: Cenk Tosun'un kısa pasıyla topla buluşan Ricardo Quaresma ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye sert bir şut çekiyor. Bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

32. DK: Sol kanattan gelişen Hapoel Beer Sheva atağında Ben Turjeman'ın kısa pası ile topla buluşan Maharan Radi ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor. Ancak bu top kaleci Fabricio Agosto'nun kontrolünde kalıyor.

31. DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Maharan Radi ceza sahası içine ortasını yapıyor. Kademedeki Matej Mitrovic bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

29. DK: Atiba Hutchinson'ın kısa pası ile topla buluşan Ryan Babel uzaklardan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin üzerindne dışarı çıkıyor.

27. DK: Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Gökhan Gönül ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kimseye temas etmeden diğer kanattan taça çıkıyor.

24. DK: Temsilcimiz maçın bu dakikalarında orta alanda kısa paslaşmalar yaparak gol şansı arıyor.

21. DK: Maçın bu dakikalarında her iki takımın oyuncuları orta alanda top kayıpları yaşıyor.

17. DK: Sol kanattan Anthony Nwakaeme'nin gönderdiği uzun top ile ceza sahası içinde topla buluşan Elyaniv Barda topu soluna çekip kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top etkisiz oluyor. Aut'a yönelen topu kaleci Fabricio Agosto kontrol ediyor.

16. DK: Sağ kanattamn gelişen atakta topla ilerleyen Gökhan Gönül ceza sahası içine yerden ortasını gönderiyor. Kademedeki defans oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

7. DK: Sağ kanattan atılan ortaya hareketlenen Elyaniv Barda altıpas önünden kafa vuruşunu yapıyor. Kaleci Fabricio Agosto uzanıyor ve bu topu iki hamlede kontrol ediyor.

6. DK: Sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile uzaklaştırıyor.

4. DK: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen arkasında topa hareketlenen Cenk Tosun kafa vuruşunu yapıyor. Bu top etkisiz oluyor ve kaleci David Goresh'in üstüne gidiyor.

3. DK: Sol kanatta Dusko Tosic'in verdiği kısa pasla topla buluşan Ryan Babel ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

1. DK: Hakem Martin Atkinson maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Maça başlayan taraf temsilcimiz Beşiktaş oluyor.

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu maçında İsrail temsilcisi Hapoel Beer Sheva ile karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi İngiliz hakem Martin Atkinson yönetiyor.

Şampiyonlar Ligi grubunda üçüncü olarak UEFA Avrupa Ligi vizesi alan siyah-beyazlılar, İsrail deplasmanında avantajlı bir skor elde ederek, Vodafone Arena’da oynanacak maçta elini güçlendirmek istiyor.

İLK 11'LER

Hapoel: Goresh, Bitton, Turjman, Tzedek, Radi, Nwakaeme, Barda, Hoban, Melikson, Soares, Ogu.

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Marcelo, Mitrovic, Tosic, Atiba, Necip, Tolgay, Quaresma, Babel, Cenk.