Beşiktaş'ı yıkan ismin bonservis bedeli şok etti !

Beşiktaş'ı yıkan ismin bonservis bedeli şok etti !
Güncelleme:

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde 4-2 yenildiği Genk takımında forma giyen Samatta'nın bonservis ücreti, dyanları şaşkına çeviriyor.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu üçüncü maçında Beşiktaş'ı 4-2 yenen Genk'te takımın forveti Mbwana Samatta, oynadığı futbolla herkesi kendisine hayran bırakırken bonservis değeri ise şaşkına çevirdi.

Vodafone Park'ta oynanan maçın 23. dakikasında gol perdesini açan Samatta, 69. dakikada skoru 2-0'a getiren isim oldu.

Takımının skor tabelasında 4-1'lük üstünlüğünü sağlayan golde ise asiste imza atan yapan 25 yaşındaki Tanzanyalı forvet, 87. dakikada oyundan alındı ve yerini Zinho Gano'ya bıraktı.

Genk formasıyla bu sezon Belçika Ligi'nde 10 maça çıkan ve toplamda 7 gol, 1 asist yapan golcü forvet, Avrupa maçlarında da fırtına gibi esiyor.

Avrupa Ligi Elemeleri'nde oynadığı 5 maçta 6 gol atan Samatta, grup aşamasındaki maçlarda da golcülüğünü konuşturmaya devam ediyor.
Yıldız futbolcu Beşiktaş maçıyla birlikte Avrupa Ligi I Grubu'nda oynadığı 3 maçta toplam 3 gole ulaşmış oldu.

Oynadığı 18 resmi maçta 16 gole ulaşan Samatta, 2016 yılında Demokratik Kongo Cumhuriyeti takımlarından TP Mazembe kulübünden 70 bin Euro'ya transfer edildi.

Genk'e transfer olduğunda değeri 800 bin Euro'ya ulaşan Samatta'nın aradan geçen 2 sezondan sonra şu anki değeri ise 4 milyon Euro.

Türkiye'de, birçok büyük kulüp "parasızlıktan" transfer yapamazken 2 yıl önce değeri 70 bin Euro olan Samatta'nın ülkemizde fırtına gibi esmesi ise kulüp yöneticilerine adeta ders niteliği taşıdı.

Skor