Bilic'e büyük şok !

Bilic'e büyük şok !

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Astra Giurgiu'ya Romanya'da 2-1 yenilen West Ham United, Avrupa'ya veda etti.

West Ham United'ın başında 4. UEFA Avrupa Ligi maçına Astra Giurgiu karşısında çıkan Teknik Direktör Slaven Bilic, kabus gibi bir gece yaşadı.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın başındayken Club Brugge'e elenen Hırvat teknik adam, West Ham United'ın başında da aynı sonla karşı karşıya kaldı.

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona erdikten sonra İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United ile anlaşan Slaven Bilic, yeni takımı ile çıktığı 4. UEFA Avrupa Ligi maçında hüsran yaşadı.

Öne geçti, yine kaybetti

Bir önceki turda Malta takımı Birkirkara'yı penaltılarla zar zor eleyen Slaven Bilic'in öğrencileri, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Astra Giurgiu takımına Romanya'da 2-1 yenildi.

Slaven Bilic yönetimindeki West Ham United, karşılaşmanın 3. dakikasında Manuel Lanzini'nin golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı, 33. ve 36. dakikalarda Constantin Budescu'nun attığı gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrılarak UEFA Avrupa Ligi'ne havlu attı.