Davutoğlu'ndan flaş Lokomotiv Moskova çıkışı !

Davutoğlu'ndan flaş Lokomotiv Moskova çıkışı !

Başbakan Davutoğlu, Fenerbahçe'nin son dönemde gerginlik yaşadığımız Rusya'nın temsilcisi Lokomotiv Moskova ile eşleşmesiyle ilgili "Bu gelişme krizin çıkışı olabilir" dedi.

Türkiye'yi Fenerbahçe ve Galatasaray'ın temsil edeceği UEFA Avrupa Ligi 2. tur maçlarının kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde yapıldı.Fenerbahçe, son dönemde gerginlik yaşadığımız Rusya'nın temsilcisi Lokomotiv Moskova ile eşleşti. Galatasaray'ın rakibi ise İtalyan ekibi Lazio oldu.

DAVUTOĞLU'NDAN İLK YORUM

A Haber canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başbakan Davutoğlu, Fenerbahçe'ye Rus takımının çıkmasıyla ilgili çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. Bu kuranın Türkiye-Rusya arasındaki krizin çıkışı olabileceğine vurgu yapan Davutoğlu, "Bazen öyle olaylar yaşanır ki, bazen krizin çıkışı olabilir. Biz bunu istisna olarak gördük. Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum. L. Moskova da Türkiye'nin yabancısı değil. Umarım centilmenlik içinde güzel maç olur. İki ülke arasındaki gerginliği azaltırsa güzel bir tablo çıkar. Sporcu ve taraftarlar birbirinin hasmı değil" şeklinde konuştu.