Fenerbahçe'den Celtic'e gönderme !

Fenerbahçe'den Celtic'e gönderme !

Fenerbahçeli taraftarlar, Celtic maçında görsel bir şova imza atarak rakiplerinin armasına göndermede bulundu.

Fenerbahçeli taraftarlar, Celtic maçında görsel bir şova imza atarak rakiplerinin armasına göndermede bulundu. Takımlar seremoni için sahaya çıktığında Okul Açık Tribünü'nde kartonlarla hazırlanan koreografi açıldı.

"Dört yaprağa ihtiyacınız yok, sadece inanın"

Koreografide önce Celtic'in armasında bulunan yoncanın üzerinde çarpı gözüktü. Daha sonra yukarıdan inen bayrakta yoncanın yerine Fenerbahçe'nin ambleminde yer alan palamut dalı aldı. Koreografinin altında ise İngilizce olarak, "Dört yaprağa ihtiyacınız yok, sadece inanın" yazılı pankart açılarak İskoç kulübüne gönderme yapıldı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Ülker Stadı'nın büyük bölümünü doldurdu. Karşılaşmayı 40 bine yakın Fenerbahçeli taraftar izledi. Celticli taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmadı. Ülker Stadı'nda kendilerine ayrılan bölümde maçı takip bin 500'e yakın İskoç taraftar, takımlarına destek oldu.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin, Migros Tribünü'nde bir grup taraftarın kendisini çağırması üzerine o bölüme gitti. Taraftarlar Caner'e çiçek vererek sevgi gösterilerinde bulundu.

1-20151210224625.jpg