Güneş'ten, Yunan gazeteciye olay yanıt!

Güneş'ten, Yunan gazeteciye olay yanıt!

Olympiakos maçı sonrası basın toplantısı yapan Şenol Güneş ile bir Yunan gazeteci arasında anlaşmanlık yaşandı.

Şenol Güneş'in zorlu karşılaşmayla ilgili açıklamaları şöyle:

"İlk yarı düşündüğümüz oyunu sahaya yansıtamadık. Hücumda atağaımız olmadı ve takım savunmasında iyi değildik. kendi oyun karakterimizin gerisindeydik. Rakip kolay geldi. Yediğimiz gol de dahil pozisyonlar fazla yoktu. Bizim hatalarımızdan gol bulmaları gerekiyordu, öyle de oldu. İkinci yarı daha iyiydik. İlk yarı ile ikinci yarı, siyah ve beyaz kadar farklı. Galibiyeti alacak skorları da bulabilirdik. 1-1, 1-0'dan daha iyi ama 3-1, 4-1 de olabilirdi."

"KAYBETSEYDİK DE HER ŞEY İKİNCİ MAÇA KALACAKTI"
"Kaybetseydik de her şey ikinci maça kalacaktı. Şimdi seyahat yapacağız ve pazar günü de maç yapacağız. Daha zor bir maç bekliyor bizi, ona hazırlanacağız. Kimin oynadığı değil oynayanın ne iş yaptığı. Mühim olan aşkla takıma katkı yapmak. Biz iyi oynadığımız zaman her maçta şanslıyız. Önce oyun olarak iyi oynamalıyız. Biz donuk oyunda başarılı olamayız. Coşkulu, neşeli oyunda başarılı olabiliriz."

"SÖYLEDİKLERİMİ ANLAMADI GALİBA"


Yunan gazetecinin "Beşiktaş'ın golü kaleci hatasından geldi ama kendisi daha iyi oynadıklarını söylüyor" eleştirisine yanıt veren Şenol Güneş, "Söylediklerimi anlamadı galiba. İlk yarıda kötü oynadık ama ikinci yarıda gayet iyiydik. Kaleciyi hataya zorlayan bizim baskılı oyunumuzdu. Siz Olympiakos iyi oynadı diyorsanız ona da saygı duyarım" dedi.
Şenol Güneş, İstanbul'daki karşılaşmayı kazanmak için oynayacaklarını da dile getirdi. 

MYNET