Hoffenheim - Başakşehir: 3-1

Hoffenheim - Başakşehir: 3-1
Güncelleme:

Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki üçüncü maçında Hoffenheim'a 3-1 mağlup oldu.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda üçüncü maç gününde temsilcimiz Medipol Başakşehir, Bundesliga ekibi Hoffenheim’a konuk oldu. Grubunda bir puanla üçüncü sırada yer alan ve Avrupa Ligi’nde istediği çizgiye henüz ulaşamayan Abdullah Avcı’nın öğrencileri grupta puansız son sırada bulunan Alman ekibini devirip gruptan çıkma yarışında iddialı bir konuma ulaşmak istediği mücadelede sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Alman ekibi seyircisi önünde ilk puanlarını elde ederken üç puana ulaştı, temsilcimiz ise bir puanda kaldı. Grubun diğer maçında ise altı puanla lider durumda bulunan Braga, dört puanlı Ludogorets’i sahasında ağırladı. Ludogorets deplasmanda 2-0 kazanarak 7 puanla liderliği eline aldı. Braga ise 6 puanla ikinci sırada kaldı. Gruptaki dördüncü maçlarda ise 2 Kasım’da Braga, Ludogorets’e konuk olacak. Başakşehir ise evinde Hoffenheim’la bir araya gelecek.

Konyaspor - Salzburg: 0-2Konyaspor - Salzburg: 0-2

 

Hoffenheim’da 5 değişiklik

Alman ekibinde teknik direktör Julian Nagelsmann, UEFA Avrupa Ligi’nde Ludogorets’e deplasmanda mağlup oldukları maçın kadrosunda 5 değişikliğe gitti. Alman teknik adam, Nordtveit, Rupp, Polanski, Zuber ve Kramaric’in yerine Hübner, Amiri, Geiger, Kerem Demirbay ve Wagner’e ilk 11’de şans verdi.

Kerem Demirbay, Medipol Başakehir’e karşı sahada

Almanya A Milli Takımı’nı seçen Türk asıllı futbolcu Kerem Demirbay, Hoffenheim formasıyla Medipol Başakşehir’e karşı ilk 11’de oynadı. Orta sahada görev alan 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon 11. maçına turuncu-lacivertli ekip karşısında çıktı.

Türk taraftarlardan Medipol Başakşehir’e destek

Hoffenheim ile Medipol Başakşehir arasında oynanan maça taraftarların ilgisi büyük oldu. 30 bin 150 bin seyirci kapasiteli Rhein-Neckar Arena’da, Türk taraftarlar da kendilerine ayrılan yerin dışında, Hoffenheim taraftarlarının arasında da yer alarak Medipol Başakşehir’e destek verdi.

Seçiniz...