İlk buluşma toplantı masasında

İlk buluşma toplantı masasında

Avrupa Ligi eşleşmesi öncesinde Lokomotiv Moskovalı ve Fenerbahçeli yetkililer arasında özel bir toplantı gerçekleştirileceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi ikinci turundaki rakibi Lokomotiv Moskova'dan, eşleşme ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Rus ekibinin yöneticilerinden Alexey Yerunov, sarı-lacivertli yetkililerle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi. 
 
'Beşiktaş'tan iyi olsun' 
 
Beşiktaş maçında yaşanan taraftar olaylarına değinin Yerunov, "İstanbul'daki maça taraftarımız gidecek. Biz de Fenerbahçeli yetkililerle, taraftarımızın bu seyahatini ve güvenlik konusunu görüşeceğiz. Türk tarafının bizi, Beşiktaş ile geçen ay olankinden daha iyi karşılaması hoşumuza gider. UEFA da bu konuya dikkat kesilecektir" dedi.
 
'500 taraftarımız gider' 
 
Lokomotivli yönetici, "Elbette ki içinde bulunduğumuz politik durum nedeniyle bazı taraftarlarımız bu maça gitmeyecektir. Ancak şurası kesin ki diğerleri ise bu maça gidecekler. Bu yüzden de bir kez daha güvenlik konusunu konuşmamız gerekecek. 500 taraftarımızın İstanbul deplasmanına gideceğini düşünüyorum" diye konuştu. 
 

Milliyet