İşte Aykut Kocaman’ın Volkan Demirel kararı

İşte Aykut Kocaman’ın Volkan Demirel kararı
Güncelleme:

UEFA Avrupa Lig'i Play-Off turu ilk maçında Fenerbahçe, Üsküp'te sahaya çıkıyor. Kritik maç öncesi muhtemel 11'ler...

UEFA Avrupa Ligi 3’üncü ön eleme turunda Avusturya’nın Strum Graz takımını eleyerek Play-Off turuna kalan Fenerbahçe, bu turdaki ilk maçında yarın saat 21:00’de Makedonya’nın Vardar takımına konuk olacak.

Fenerbahçe’nin rakibi Vardar son 3 sezondur kendi ligini şampiyon tamamlayarak Şampiyonlar Ligi’ne ön eleme turundan katılmaya hak kazansa da henüz bu kupada yer alamadı.

Bu sezon da 2’inci ön eleme turunda İsveç’in Malmö takımını eleyerek büyük bir sürprize imza attıktan sonra, 3’üncü ön eleme turunda Danimarka’nın Kopenhag takımına elenerek Fenerbahçe’nin rakibi olmuştu.

LİGE KÖTÜ BAŞLADILAR

Vardar, Makedonya 1’inci Ligi’ndeki ilk maçında deplasmanda Shkendijai takımına konuk oldu. Sarı-Lacivertli ekibin rakibi karşılaşmadan 2-0’lık skorla mağlup ayrıldı ve lige mağlubiyetle başladı.

3 TANESİ SON 3 SEZONDA TOPLAM 10 ŞAMPİYONLUK

Makedonya 1’inci Ligi’nde mücadele eden Vardar Skopje, 3 tanesi son 3 sezonda olmak üzere kendi liginde toplamda 10 şampiyonluk elde etti. Vardar Skopje iç sahadaki maçlarını 32.580 kapasiteli II. Filip Arena Stadı’nda oynuyor. Sezon başında takımı eski Malatyasporlu Goce Sedloski çalıştırıyordu, ancak Makedon hoca maçtan 2 gün önce istifa ettiği için Vardar, Fenerbahçe maçına yardımcı antrenör ile çıkacak.

MUHTEMEL 11’LER

Vardar Skopje: Filip Gacevski,- Boban Grncarov,Tigran Barseghyan,Evgen Novak, Stefan Spirovski, – Nikola Gligorov, Hovhannes Hambardzumyan, Boban Nikolov, Besir Demiri, – Juan Felipe Alves Ribeiro, Jonathan Balotelli

Fenerbahçe: Kameni- Mauricio Isla, Roman Neustadter, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı- Mehmet Topal, Josef de Souza – Nabil Dirar, Alper Potuk, Mathieu Valbuena- Robin van Persie

HAKEM İTALYA FEDERASYONU’NDAN

Yarın TSİ 21:00’da II. Filip Arena Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmada İtalya Futbol Federasyonu’ndan Luca Banti düdük çalacak.. Banti’nin yardımcılıklarını Matteo Passeri, ile Fabiano Preti, Maçın 4’üncü hakemi ise Marco Guida olacak.