İşte Beşiktaş’ın LASK Linz maçı kadrosu

İşte Beşiktaş’ın LASK Linz maçı kadrosu
Güncelleme:

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında LASK Linz ile deplasmanda oynayacağı maç için Avusturya'ya götüreceği kafileyi belirledi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın Avusturya temsilcisi LASK Linz ile karşı karşıya gelecek. Yarın akşam Linzer Stadı’nda oynanacak karşılaşma TSİ 20:45’te başlayacak ve Karadağ Futbol Federasyonu’ndan Nikola Dabanovic tarafından yönetilecek. Dabanovic’in yardımcılıklarını Jovica Tatar ve Aleksandar Djikanovic yaparken, 4’üncü hakem Vojin Vojinovic olacak. Saat 13.00'te özel uçakla Linz’e gidecek olan Beşiktaş, kritik maç öncesi son çalışmasını maçın oynanacağı statta TSİ 20.00'de yapacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, LASK Linz maçı kadrosuna şu futbolcuları dahil etti:

Tolga, Utku, Ersin, Gökhan Gönül, Fatih, Vida, Pepe, Roco, Adriano, Caner, Medel, Necip, Dorukhan, Tolgay, Oğuzhan, Babel, Lens, Quaresma, Güven, Larin, Alpay, Love Negredo

KADRODA İKİ DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

Teknik direktör Şenol Güneş’in Linz karşılaşmasına kadroda ufak çaplı bir revizyon yaparak başlaması bekleniyor.

B36 Torshavn maçları ve Akhisar Belediyespor mücadelesinde stoper mevkisinde görev alan Necip Uysal’ın yerine yeni transfer Enzo Roco’yu koyması beklenen Güneş’in stoper ikilisini Pepe ve Roco’dan kurmasına kesin gözüyle bakılıyor.Sağ ve sol bekte değişiklik yapmayı düşünmeyen tecrübeli teknik adamın defans hattı Gökhan Gönül-Pepe-Roco-Caner’den oluşacak.

Orta sahada Medel ve Tolgay Arslan’ın önünde yine Oğuzhan Özyakup oynarken sağ açıkta Lens, sol açıkta da Ryan Babel görev alacak. Son iki maçta bekleneni veremeyen Cyle Larin’in de yedeğe çekilmesi ve Vagner Love’ın onbirde başlaması beklenen bir diğer değişiklik.

Beşiktaş’ın yarın akşam için muhtemel onbiri Tolga-Gökhan Gönül-Pepe-Roco-Caner-Medel-Tolgay-Lens-Oğuzhan-Babel ve Vagner Love şeklinde.

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?

Geçtiğimiz hafta Vodafone Park Stadı’nda oynanan ilk karşılaşmayı Babel’in golü ile 1-0 kazanan siyah beyazlılara her türlü galibiyet, beraberlik ve gol atarak yenildiği tek farklı mağlubiyetler tur için yetiyor. Karşılaşmanın en az 2 farklı Linz lehine sonuçlanması halinde play-off’a kalan ekip Avusturya temsilcisi olacak. Linz’in 1-0 yenmesi halinde ise uzatma dakikaları ve skor değişmediği takdirde penaltı atışları turu geçen tarafı belirleyecek.

Seçiniz...