Konyaspor’dan taraftarına uyarı !

Konyaspor’dan taraftarına uyarı !
Güncelleme:

Konyaspor'un Avrupa Ligi'nde Vitoria Guimaraes'i konuk edeceği karşılaşma öncesi kulüp yönetimi taraftarlara uyarılarda bulundu.

Atiker Konyaspor Kulübü, yarın Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi I Grubu maçından önce taraftarına bazı hatırlatmalarda bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada, uzun bir aradan sonra Atiker Konyaspor taraftarının statta yerini alacağı kaydedilerek, “UEFA talimatları gereğince, stadyumlara meşale ve benzeri yanıcı, yakıcı, yaralayıcı, kesici, delici maddelerin sokulması, kullanılması, yanı sıra sahaya konfeti, su şişesi ve benzer maddeler atılması, koltukların kırılması, kötü/çirkin tezahüratta bulunulması, merdiven boşluklarına oturulması, maç öncesi, sırası ve sonrasında sahaya girilmesi, izni alınmayan pankart, flama benzeri objelerle tribünlerde yer alınması kesinlikle yasaktır.

Konyaspor taraftarından İzmir Marşı kararıKonyaspor taraftarından İzmir Marşı kararı

 Taraftarımızın kulüp tarihimiz için son derece önemli bir karşılaşma olan Vitoria maçı için stadyuma girerken, yanlarında bozuk para taşınmaması, kurallara uymayanların ivedilikle güvenlik birimlerine bildirmesi, olası provokasyonlara karşı sakin kalması ve sadece Konyasporumuza destek olması gerekmektedir.

Büyük taraftarımız, yaşanabilecek herhangi bir saha ve tribün olayında, kulübümüzün maddi ve manevi zarara uğrayacağı unutulmamalıdır. Bu cezalar kimi zaman taraftarları da kapsadığından dikkatli davranılması ve kurallara uyulması önem arz etmektedir. Taraftarlarımızdan önemle ricamız, maçın son düdüğüne kadar takımımızın başarısı için sahada büyük efor sarf edecek olan futbolcularımızı desteklemeleridir” denildi.