Kritik rövanşa tam 30 bin taraftar !

Kritik rövanşa tam 30 bin taraftar !
Güncelleme:

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan Östersunds’a ilk maçta 2-0 mağlup olan Cim Bom, bugün İsveç ekibi ile rövanş karşılaşmasına çıkıyor.

Östersunds’a karşı ilk maçı 2-0 kaybeden Cim Bom, taraftarının desteği ile birlikte turu geçecek skoru almak istiyor. Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak kritik mücadelede yaklaşık 30 bin Sarı-Kırmızılı taraftarın Galatasaray’a destek vermesi bekleniyor.

Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak kritik karşılaşmaya yaklaşık 30 bin Sarı-Kırmızılı taraftarın gelmesi beklenirken, Galatasaray taraftarının önünde turu geçecek skoru almak istiyor. Tribünlerin desteğini arkasında hissedecek olan Aslan, karşılaşma sonunda alacakları sonuçla taraftarlarını da evlerine mutlu göndermek istiyor.

520 gün sonra ilk...

Sarı-Kırmızılı ekip, Östersunds karşılaşması ile beraber 520 gün sonra ilk kez taraftarının önünde bir Avrupa Kupası maçına çıkacak.

Türk Telekom Stadyumu’ndaki son Avrupa karşılaşmasını 18 Şubat 2016 tarihinde Lazio karşısında oynayan Galatasaray, Finansal Fair Play (FFP) kurallarına uymadığı gerekçesiyle geçen sezon UEFA organizasyonlarından men edilmişti. Ayrıca Cim Bom, bugün oynayacağı karşılaşmayla birlikte Avrupa Kupaları’ndaki 271. maçında mücadele edecek